2014-годината на коня | Fhl.bg

1
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

2014-годината на коня

Според китайски календар 2014 е годината на коня,а той е символ на движението, на динамиката,на упоритостта, предпазливостта и огнената страст!

 

Тя стартира 31 януари 2014 г. и продължава до 18 февруари 2015 г.

 

►Новият талисман през 2014 година ще е Синия дървен кон !⇒Така че през новата година най-добрия подарък за вашите приятели и близки ще бъде именно такъв сувенир,който да им носи късмет!

Като седми знак в китайския зодиак, конят е символ на движението, промяната, динамиката. Затова тези, които мечтаят за пътешествие, спокойно могат да го планират през идващата година. Въпреки че покровителства пътешествениците, Конят цени високо и домашния уют, затова периодът е подходящ за създаване на семейство и раждане на деца. Няма да подмине с възнаграждение и хората, които се трудят усърдно, както и творците!

Очаква се Годината на Коня да донесе нестабилност и промяна, затова се опитайте се да обмисляте и планирате действията си. Бъдете пестеливи и внимавайте с чувствата !

⇒През годината се доверявайте повече на инстинктите си,защото конят е много инстинктивно животно!

Годината на Коня обещава да бъде година на възходи и падения. Ще има усилия за възстановяване на икономиката и на чувството за надежда и оптимизъм в хората, но неочаквани събития, съчетани с проблеми, започнали в годината на Змията, ще спират големия напредък.
Но жизнеността, чара и чувството за хумор на коня, заедно с упоритата работа, ще ни помогне да влезем в 2015г – Годината на Козата, триумфално, преодолели несгодите и предизвикателствата. Едно нещо трябва да помним – конете имат добра издръжливост и са страхотни в прескачане на препятствия, които са поставени по пътя си.

На кой, какво ще му се падне ,през новата година?
Забавни новогодишни късметчета ,които да повишат мотивацията ви през новата 2014 година!