Ани Салич се връща в Нова тв | PR&Медиа Новини

12
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

в. 24 часа | 21.12.2013 

Най-известната водеща на Би Ти Ви ще прави тв проект за благотворителност в конкурентната телевизия
18 години по-късно Ани Салич се връща на работа в Нова тв. След като 13 години тя беше едно от най-разпознаваемите лица на новините в Би Ти Ви, водещата се мести в конкурентната телевизия.
На практика отива там, където започва тв кариерата й през 1995 г. Тогава тя е репортер и водещ на авторското си публицистично предаване ,3 сърцето на София“.
Сега Нова тв отново й обещава предаване напролет, което ще е с благотворителни цели. Дотогава, нищо чудно, да използва и новинарските й качества.
В Би Ти Ви също бяха замислили предаване за Салич – „Вокс попули“, в което водещата разказва човешки истории. То трябваше да се появи в ефира през октомври, заради което Ани Салич се премести от централните новини да води малката емисия в 17 ч. Предаването така и не тръгна, тъй като имало проблеми с лиценза. Но и Салич не се върна в праймтайма. Тя сама поиска промяна, каза тогава директорът на новините в Би Ти Ви Люба Ризова.
Досега Нова тв успя да привлече от Би Ти Ви Ани Цолова и Виктор Николаев, както и Дарина Сарелска, която ще бъде шеф на новините от февруари. Миролюба Бенатова не се е преместила, но засега документалните й филми се излъчват по Нова тв.
В медията чакат Ани Салич след празниците. Понеже те са две седмици, Би Ти Ви ще даде малка почивка на водещите на сутрешния й блок Генка Шикерова и Константин Караджов.
В понеделник и вторник той ще води с Мариана Векилска, а в сряда – с Петя Дикова. Шикерова поема ефира в четвъртък, петък и на 30 декември – понеделник, заедно с Антон Хекимян. На 31 декември на екрана ще са и двамата титуляри, а на първи януари сутрешен блок няма да има. На втори януари Шикерова и Караджов отново заедно се връщат към рутината на „Тази сутрин“.
Двамата водещи няма да бъдат сменяни, каквито слухове се появиха по жълти сайтове, заявиха от Би Ти Ви.

Оригинална публикация
 

 

Leave a Reply