Ексминистърът на отбраната генерал-лейтенант Аню Ангелов гони 71 г.: Сблъскахме се с президента Първанов кой да ръководи...

Ексминистърът на отбраната генерал-лейтенант Аню Ангелов гони 71 г.: Сблъскахме се с президента Първанов кой да ръководи...

Ген. Аню Ангелов е роден на 22 декември 1942 г. в Хасково. Той не е от хората, които се изявяват по медиите. Но не защото се крие, а защото говори само тогава, когато има какво да каже. За него повече можем да съдим по делата му. Включително и по критиките за тях.

В може би най-искреното си интервю бившият министър на отбраната назовава нещата с точните им имена, без да спестява нито цифри, нито факти.

- Г-н генерал, не може да се отрече, че вие сте един от министрите от кабинета „Борисов”, който успя да се спаси от големи скандали... - Скандалите възникват, когато предприемате действия, които не са били в съответствие със законите и общоприетите морални норми. Или когато опонентите ви измислят подобни действия и ги използват активно, най-вече чрез медиите, за да ви компрометират. Следователно, ако съм се опазил наистина от скандали, означава, че нито в миналото, нито по времето на мандата съм действал в нарушение на законите и морала.

- Имаше обаче зародиш на...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност