Плеяда от звезди в последната кампания на Джейкъбс за Louis Vuitton » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Въпреки че е разгара на зимата, модните брандове вече разпространяват своите рекламни кампании за сезон пролет 2014. Беше ни изключително любопитно на каква стратегия ще заложат от Louis Vuitton.

Последната колекция от творчеството на Марк Джейкъбс начело на френския гигант, привлича с изключително звездно присъствие. Луксозните стоки са представени от световни величия като френската актриса Катрин Деньов, супермоделите Жизел Бюндхен, Каролин де Мегре и Еди Кембъл, китайската актриса Фан Бингбинг, режисьорката София Копола.

Поредицата от магнетични студийни кадри, заснети в Ню Йорк, са дело на известния и талантлив фотограф Стивън Мейсел. Лицата на рекламната кампания позират пред обектива на твореца с шикозни аксесоари на модната къща. Като едни истински музи те излъчват класа и придават още по-луксозно и изтънчено излъчване на дизайнерската колекция.

„Беше изключително емоционална сесия. Това се вижда и от кадрите. Тези жени наистина вдъхновяват Марк„, разказва Фредерик Уинклер, който е директор на ПР отдела на Louis Vuitton.

Припомняме, че Джейкъбс напусна модната къща след 16 години работа за Louis Vuitton. На последното си дефиле, представено на Седмицата на модата в Париж, моделиерът сподели, че се разделя с марката, за да фокусира вниманието си върху собствената си модна линия. Вижте кадри от ревюто ТУК.