Любовен хороскоп за 2014 г. на астроложката Станка Ангелова | bgbezgranici.com

1
Добави коментар
ditadita
ditadita

 Овен (21.03 – 21.04)
2014 г. ви носи шанс. Намирате истинската любов. Необвързаните имат възможност за приятни флиртове. Животът ви е изпълнен с емоции от началото на годината до есента. Може да се разпали страстта при партньора ви или да срещнете нова любов.

 Давате и искате свобода за чувствата си. Любимият ви вижда идеални, че сте най-добрите на света, носещи светло бъдеще. До края на май всичко е наред. През август на хоризонта ви се появява приятелство, което ви окрилява. Септември можете да сложите край на изчерпана връзка и да преоткриете щастието.
Може да настъпи разрив в нездравите взаимоотношения. Искрящи и усмихнати, вие печелите сърца. Умеете да улавяте добрите възможности. Имате енергия да поемете живота в своите ръце. Ако не искате да бъдете наранени, не се влюбвайте в човек, който не отговаря на чувствата ви.
Телец (22.04 – 21.05)
Тази година имате възможност да почувствате страстта. Вярвайте в себе си. 2014 г. ви носи вълнуващи перспективи, време е да се възползвате от тях. Бъдете реалисти и се стремете към добри партньорства.
Годината започва впечатляващо и завършва триумфално. Търсите истинските чувства, емоции и желания. Ще успеете да накарате любимия да преосмисли отношението към вас. Винаги измисляте нещо ново в любовта.
През есента в живота ви нахлува нова любов, която отговаря на най-откровените ви мечти. Завършва проблемният период, когато сте страдали от раздялата с партньора или от неприемливите отношения с любимия.
За необвързаните година започва с обещания за нова любов. Венера ви закриля между 1-25 април.
Близнаци (22.05 – 21.06)
Любовта ви прилича на мозайка. Състои се от малки детайли, но колоритът може да забележи този, който умее. Не приемате увъртания – искате всичко или нищо.
Предстоят ви романтични и завладяващи чувства. Живеете за флирта и не се ограничавате. Екстравагантни сте и изпълнени с жизненост. От септември очаквайте нова страст и любов. Бъдете спонтанни и не потискайте емоциите. Страстта бушува с пълна сила във вас от януари до май и от септември до декември. В тези периоди можете да срещнете новата любов или да задълбочите съществуващо партньорство.
Защо да внимавате през есентта? Тогава ще сте още по-привлекателни и ще привличате неустоимо представителите на другия пол. Лашкате се от дълбока любов до луда ревност. Не шпионирайте партньора си на всяка крачка. Желанието ви за интимност е очевидно. Януари, юни и юли сте по-толерантни. Изпепеляващите емоции идват след септември и оставате на крилете на любовта до края на годината – независимо дали сте с нов партньор или с постоянния.
Рак (22.06 – 21.07)
В любовния живот на неангажираните се появява партньор, който ви привлича неудържимо. За мнозина идва край на самотата и непрекъснатата смяна на любови. Новият партньор е склонен към трайна връзка. Срещате по повеля на звездите истинска любов и сериозен човек, на когото можете да разчитате. Влюбени сте и това ви прави лекомислени и наивни. Запазете здравия си разум. Не се отдавайте на когото и да е. Първо се сприятелявате и после завладявате партньора. Искате да ви обсипват с хвалби, не вие не закаснявайте за всяка среща.
2014 г. се радвате на успехи. Искате да си доставите максимум удоволствие. Въпреки щастливата година, не хвърчете в небесата и бъдете реалисти.
Противоречията помежду ви отиват на втори план. Това не значи, че отношенията ви ще станат идеални, но разногласията ще намалеят.
Щастието ви спохожда, но бъдете внимателни да не го пропуснете през юни, юли и август.
Лъв (22.07 – 22.08)
При вас нещата се задвижват в любовта. Можете повече отколкото предполагате. Доверете се на интуицията си. Научете се да приемате промените. Дори една раздяла или лека дистанция може да направи връзката ви по-интензивна и вълнуваща. При необвързаните също се усеща желание за по-голяма отговорност във взаимоотношенията. Някои се земислят за създаване на семейство. Средата на юли предвещава интересни емоционални събития. Може би именно тогава ще откриете истинската любов. Разберете човека до себе си. В подходяща атмосфера се превръщате в истински сантиментален ураган. Може да си върнете бивша любов. Не бъдете ревниви за дреболии.
В средата на годината вземате важните решения. Те могат да бъдат неочаквани за партньора ви и за вас самите. Ответна реакция от любимия човек очаквайте през септември или през декември.
Лятото ще е решаващо – края на юни и до средата на юли. Събития в този период могат кардинално да променят любовта ви. А може и всичко да си остане по старому, ако сте пасивни. Дали ще се възползвате от шанса, зависи от самите вас.
Дева (23.08 – 22.09)
Тази година няма да вървите със ситни стъпки напред, а ще крачите уверено към желаното. Стремите се към любовта и можете да я постигнете. През 2014 г. няма да се оплаквате от липса на обич и секс. Бъдете естествени – за вас е отредено най-доброто. Още през януари чувствитвена и романтична връзка ще завърти главата на необвързаните. В първото полугодие очаквайте важни решения и постъпки от страна на любимия. Примерно да живеете заедно. Другият важен период в интимната сфера е от септември до края на годината. Тогава ще разберете каква е перспективата за вашата връзка. Първото полугодие е подходящо за флирт. През май бъдете внимателни. Ситуацията коренно се променя през юни, когато ще имате сериозни предложения, но никой не завоюва сърцето ви в горещите месеци. Това ще се случи едва в средата на септември. Ще е настина завладяващ период. Търсите главозамайващи чувства. Душевните терзания и съмнения в чувствата ще са по-малко. Инициативата ще премине към партньора ви.
Везни (23.09 – 22.10)
Вратите се отварят пред вас. Преодолявате всички препиятствия. За вас нищо не е невъзможно. Искате и играете главната роля. Няма да ви липсва любов и лично щастие. Време е да преминете от мисли към действия.
Способни сте да прекрачите всички граници и да сбъднете и най-смелите си мечти. През 2014 експериментирате във всичко, дори в любовта. Пред необвързаните още през януари се появява шанс да срещнат подходящ партньор. Други благоприятни за интимната сфера периоди са юни и юли. От септември много ще се решат дори на брак или на съвместно съжителство. Поемате лидерската позиция във връзката. Не изисквайте от любимия да има вашите цели и принципи – не му говорете с ултимативен тон. Вашето поведение прави мъжете непредсказуеми, особено през лятото. Всичко ще е наред, ако избраникът ви е разумен и е на вашата вълна.
Есента ще е по-спокойна. Но е временно затишие. Успокоявате се едва, когато сте сигурни в победата си.
Скорпион (23.10 – 22.11)
Годината на срещи, флиртове и пламенна любов. Такова ще е всекидневието ви. През първото полугодие ви очакват нови впечатления и запознанства. Разервирали сте си щастие. В интимната сфера сте богове. Излъчването ви прави неустоими. Очаквайте всевъзможни сюрпризи от любимия, особено в средата на годината. Не прекалявайте с игричките. Първо, защото честата смяна на партньори може да ви навлече неприятности, а можете и да пропуснете шанса за истинска любов, която ще се появи напролет.
Ако откриете достойния човек, ще се радвате на стабална връзка. Ще изживеете бленуваната страст, когато вашият избранник е влюбен и ще изпълнява всяко ваше желание, дори и неизречено. Необвързаните ще си позволят всякакви свободи в любовта. Направо подпалвате другите с палавите си еротични откровения. От септември любовта ще ви заслепява. Не е лошо да сте по-разумни.
Стрелец (24.11 – 21.12)
Интресна година. Семейните поставят на изпитание партньора си, а неангажираните се втурват във флирт. Преследвате вашите цели. Знаете как да пленявате представителите на противоположния пол и го правите. Второто полугодие се оглеждате за партньор в живота. Все пак до разрив в отношенията няма да се стигне. Не се опитвайте да въртите две паралелни връзки. Хармонията между вас се възцарява след април. Отминало е напрежението между вас и любимия. Не проявявайте капризи и спрете с театъра, защото това вреди и на вас.
Особено окрилени се чувствате февруари и март. Добре се реализирате в периодите от април до юни и от септември до декември.
От лятото имате шанс за хубава връзка. Чувствате се прекрасно тогава, когато сте в съгласие със самия себе си. През второто полугодие усещате прилив на щастие.
Козирог (22.12 – 20.01)
През 2014 г. ако поискате, можете всичко. Очаквайте партньора на живота си, подходящ дори за брак. Необвързаните ще имат нови запазнонства и възможност да срещнат любовта. С вашия финес и чувственост можете да дадете нов тласък на партньорството. Поемете инициативата. След 6 юни страстта се разгаря и отношенията се стабилизират. Трудно ви е да повярвате, че до себе си имате стабилен човек. През годината постъпките на любимия поставя на изпитание вашите отношения. Можете да очаквате всичко от него. Дайте на любимия свобода, но не откривайте всичките си козове. Всъщност така ще се съхрани връзката ви, ако сте готови за промени.
В интимната сфера оставяте да ви мислят, че са ви завоювали. Това ви носи удоволствие. Предстои ви романтична любов. Чарът е вашата сила, с която завладявате сърцата на околните. Правете компромиси.
Водолей (21.01 – 19.02)
Ако търсите истинската любов, ще я имате. В живота ви настъпват промени, които очаквате от години. В първото полугодие очаквай много романтика и страст. Бъдете внимателни, защото еднакво лесно можете да се озовете пред олтара и пред краха на връзката.
Сюрприз в личните отношения. В сантименталната област годината ще е бурна. Ако предпочитате свободните отношения и любовните авантюри, то от март сте в благоприятен период за връзка. Тогава е най-подходящият период да откриете любовта и желания партньор.
Второто полугодие, особено през юли, разбирате какво е щастие. След 7 юни щастието ви спохожда. Признайте любовта на партньора си. Той няма да остане равнодушен към чувствата ви. Не увъртайте, а минете към директно действие. След бурно начало ви очаква стабилна връзка, особено от март до август. И през ноември имате шанс за нежни трепети.
Риби (20.02 – 20.03)
Като хищник сте в любовта, винаги сте нащрек да не пропуснете приятните емоции. Не отказвате флирт. Верни сте на партньора си и сте щастливи до любимия човек. Семейството е на преден план през зимата, пролетта и есента. Там всичко се нарежда добре. Само през април може да има изостряне на противоречието с любимия.
Неангажираните могат да задълбочат връзката и да стигнат до гражданското. Глезите се и капризничите, докато не получите желаното от любимия. След юли емоциите започват да бушуват в сърцето ви. От септември отново предпочитате моногамията пред авантюрите за една нощ.
От юли шансът е на ваша страна и влизате в невероятно успешен период. Убедени сте, че всичко ще е наред. Всеки ден се раздавате.
Контакти: 0885/408 779