Днес+ :: 23-годишен пострада тежко след катастрофа в Кресненското дефиле

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

23-годишен пострада тежко след катастрофа в Кресненското дефиле

07.01.2014 09.41

23-годишен младеж от Сандански пострада при тежка катастрофа снощи снощи на ГП Е-79 в Креснеското дефиле, съобщи struma.com. Марио Илиев е в реанимация на МБАЛ Благоевград с опасност за живота.

Пътният инцидент стана към 21.15 часа снощи Марио управлявал лек автомобил фолксваген „Голф”, изтървал управлението и се забил в товарен автомобил Воло. На излизане от десен завой, движещият се с несъобразена с пътните условия автомобил Голф поднесъл, завъртял се и с дясната си част се блъснал в движещия се насреща му и в посока Кресна ТИР., така обясняват произшествието полицаите. Водачът на волвото направил опит да избегне удара, излязъл вдясно от пътя, но двете коли се сблъскали.

С линейка на ФСМП-Кресна пострадалият от Сандански е транспортиран до МБАЛ-Благоевград с тежка контузия на гръдния кош, приет е с анемия и затруднено дишане. Скенерът установил фрактура на 8 ребра, пробит бял дроб и кръвоизлив в него. Младежът все още е с опасност за живота, при първа възможност днес ще бъде транспортиран за София. /24chasa.bg

Днес+