Бизнес лейди: стилни панталони » eMODNO да имам

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

Мъжко момиче, живеещо на бързи обори, с бизнес нюх и перфектен стил – тези определения важат за все повече дами. Работещите жени добре познават значението на думата комфорт по отношение на визията, защото удобството е от ключово значение за динамичното ежедневие.

Панталонът е един от любимите елементи в гардероба на еманципираните дами. Макар да е „взет назаем“ от мъжкия стил, той отдавна не е привилегия само на силния пол. Днес в нашата рубрика „бизнес лейди“ ще се фокусираме именно върху панталона.

Изключително важно е да подберете правилния модел за вашата фигура, защото всяка кройка се отличава с определена специфика. Например панталони тип брич стоят добре само на слабите високи дами. Разкроените модели прикриват много недостатъци, но тук трябва да внимавате с височината на талията. Ако имате коремче изберете ниска талия.

Класическият прав панталон в „андрогенен стил“ (най-силно напомня мъжките модели) е един от най-добрите избори за телосложение от всякакъв вид. Ако цветът е тъмен, се прикриват още недостатъци. Внимавайте с ярките цветове и принтовете, ако не харесвате много краката си, защото интензивните нюанси и шарки привличат погледа.

Вижте нашите модни находки, с които ще излъчвате шик и увереност. Продуктите са от онлайн магазин 3suisses.bg:

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Бизнес лейди: шикозни чанти

Бизнес лейди: Рокли, които трябва да имаш!

Бизнес лейди: пола тип молив

Бизнес лейди: нестандартни ризи за офиса

Бизнес стил за елегантни дами