Beyoncé иска да бъде по-секси (видео)

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Beyoncé иска да бъде по-секси (видео)

Тъй като много от феновете на Beyoncé вече са пораснали и са пълнолетни, звездата заяви, че не иска повече да бъде образец за поведение. Сега е неин ред да покаже сексуалната си страна – всъщност, да покаже всяка своя страна, без да трябва да мисли за никого.

 

Поп кралицата публикува „Честност“ – поредната част на клиповете „от кухнята“ към последния й „визуален“ албум, който издаде изненадващо. В него тя говори за себе си като за образец за поведение и признава, че повече не желае да бъде такава – и времето за промяна е дошло.

 

 

„Започнах на 9, издадох първия си албум на 15 – бях дете. Сега обаче съм след 30-те, а децата, които израснаха с песните ми, вече са големихора. Винаги съм се чувствала отговорна за децата и техните родители. Сякаш това ме обвързваше и не можех да изразя себе си. Правила съм толкова много неща през живота си и в кариерата си, че на този етап вече съм си извоювала правото да бъда себе си и да изразя всяка своя страна“, казва тя и добавя: „Преди не можеше да се случи нещо такова. Никога нямаше да имам смелостта и винаги щях да се смущавам какво ще кажат хората“.

Свързани новини

Коментари