Ивета Григорова: “Нищо не планирам, всичко ми се случва” – Edna.bg

0
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Ивета и Луиза Григорови на корицата на януарския брой на списание „EVA“

Снимка:
списание „EVA“

Ивета Григорова е собственик на най-успешната модна агенция у нас – “Ивет фешън”. Родена в град Перник, представител на зодиакалния знак Риби, Ивета съчетава през годините едновременно и зашеметяващата си кариера, и грижите за двете си дъщери, една от които е младата актриса Луиза Григорова.

В най-новия януарски брой на списание “EVA” стилната дама разказва за началото на пътя си преди 20 години, за опасностите, през които е минала, за белезите, останали върху най-близките ѝ хора. Тя открито споделя интересни истории от своето детство, тийнейджърски години, от първия си брак и трудните мигове в утвърждаването на своето име, което днес е нарицателно за качество и опит.

Ексклузивно за Edna.bg, списание “EVA” предостави част от вълнуващата ѝ изповед. Ето я и нея:

„Имах си гадже. Мама и татко отидоха една вечер на гости с преспиване и ни оставиха при баба със сестра ми. А гаджето ми ме покани да ходим на дискотека. Завих в леглото си един плюшен заек и се измъкнах.

Обаче на гостито татко ми бил попитан какво правят дъщерите му и отвърнал, че спят. Ама приятелите му се обзаложили, че поне голямата, тоест аз, на 17 години, не спи. И тръгнали към вкъщи да проверят.

Мен ме няма, замества ме заек – страшен удар за баща ми.

Прибирам се на сутринта и само като видях колата на татко пред блока, лошо ми стана. Вкъщи – траурна сцена.

Майка и дъщеря в стилна фотосесия за списанието

Нашите ги няма, на масата разпръснати мои детски снимки, сякаш съм покойник вече. Като ме извика да говорим, ми плесна един шамар, след което ме прегърна и ми каза колко много ме обича.“

Целият разказ на Ивета Григорова може да намерите в януарския брой на списание “EVA”, който вече е на пазара.