Новият Lancome La Vie Est Belle L`Eau de Toilette

0
Добави коментар
mikanikova
mikanikova

Преди броени дни бе обявена премиерата на новият La Vie Est Belle L`Eau de Toilette, който се явява новото продължение на популярната линия на Lancome която беше стартирана няколко години по рано с парфюма Lancome La Vie Est Belle. 

Новата версия на парфюма ще бъде пусната за продажба през пролетта, когато парфюма ще е в най-подходящото време за продажба защото той е създаден именно за този сезон!

И в последната версия на парфюма акцента е в аромата от магнолия, която е вплетена много изящно заедно с нотките на Ирис от вида „Палида“, който пък е основна нотка в оригиналният  La Vie Est Belle Eau de Parfum.

Магнолията е едно от първите цветя които известяват за появата на пролетта със цъфтежа на своите грациозни цветове. Като символ на красотата и младостта, магнолията, букета от бели цветни нотки и ириса са основната движеща сила на топлият и привлекателен аромат.

Новият аромат от колекцията на La Vie Est Belle е дело на парфюмерите Доминик Ропион и Ан Флипо. За за лице на рекламната кампания отново е избрана актрисата Джулия Робъртс.