Petel.bg – новини – НОВИ МЕТОДИ ЗА ПРЕПИСВАНЕ ВЗИМАТ АКЪЛА НА УЧИТЕЛИТЕ. ВИЖТЕ ПОСЛЕДНАТА МОДА НА ПИЩОВИТЕ

1
Добави коментар
tedy79
tedy79

Нов хит сред преписвачите: Пищов в маникюра

10.01.2014 / 15:40 часа

С наближаването на изпитните кампании и разгара на класните работи в училищата майсторите в преписването достигат нови висоти. Последната им иновация е пищов в маникюра, пише „Марица“. Той е хит за преписване сред девойките в гимназиите, издадоха наблюдателни преподаватели.

В разгара на класните работи и масовите устни и писмени изпитвания за оформяне на успеха за първия срок, вместо да залягат над учебника, най-изобретателните пробвали нови методи за подсказване на верните отговори. За пищов в маникюра най-подходящи са девойките с ноктопластика, тъй като така си осигурява по-голямо пространство за писане. Маникюрът е удачен най-вече за тестове, понеже под нокътя с молив се пише верният отговор на всеки пореден въпрос, издават запознати с тънкостите на подготовката.

Другата новост, която също събира доста привърженици напоследък, е кабърче под плота на чина. С него се захваща помощното листче с правилните отговори, което се върти и подава търсените данни. Въртящият пищов прави по-малка опасността учителят да те пипне, а освен това събира доста повече информация, обясняват опитни тийнейджъри.

В студените месеци немалко ученици ползват дебелите подметки на ботите, ботушите и кецовете, за да залепят отдолу пищови. Лепящо листче с дати и формули подава верните отговори за теста. Когато учителят не е край тях, хитреците небрежно вдигат крак върху коляното на другия и без проблем сверяват точния отговор.

Не са малко почитателите на класиката, които залагат на царските пищови. Напоследък модата е да се лепят на тила на съученика, седящ пред тях, за да преписват като от екран.

Знанията са за вас, така че мамите себе си, коментират преподавателите, видели в практиката си какво ли не.

Спонсорирана връзка

Коментирай чрез Facebook