Великден на остров Закинтос – Гърция, All Inclusive! Транспорт с автобус и ферибот, 3 нощувки!

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
  

ВЕЛИКДЕН   О-В ЗАКИНТОС –ГЪРЦИЯ

Автобусна Програма – 5 / 3нощувки

Дата на тръгване : 16.04.- 20.04.2014                    

 ПЛАТИ СЕГА  100лв.

ДОПЛАТИ ОСТАТЪКА ОТ 259лв. ПРЕЗ  АПРИЛ ! 

Хотел “KLELIA BEACH” 4*ТОП ЦЕНА – 33% 359лв. (ALL) /вместо 539лв. 

 Програма: 

1-ви ден 

Отпътуванеот София в 17.00ч. по маршрут София Кулата Солун Йоанина Патра Рио Антирио Килини 

2-ри ден   

пристигане сутринта на Йонийското пристанище Килини, потегляне за остров Закинтос /пътуване с ферибот около 1.30 мин / настаняване в хотела, свободно време за релакс и плаж. Вечеря и нощувка на остров Закинтос 

3-ти ден     Закуска. Посещение на столицата на острова носеща неговото име – Закинтос – ще посетим площад Агиос Маркос с католическата катедрала, музея на двамата велики гръцки поети – Калвос и бащата на новогръцкия език Соломос, ще се разходим на площад „ Соломос със прекрасните сгради отразяващи типичната атмосфера на града, Храмът Агиос Дионисос / покровителят на Закинтос / и Венецианската крепост.  Участие във Великденските шествия 

Свободно време, за самостоятелна разходка – ще имате възможноста да се насладите на атмосферата на този красив островен град, ще можете да направите своите снимки да изпиете своето ароматно гръцко кафе в колоритните кафенета, пръснати из живописните малки улички и площадчета на стария град. 

Връщане в хотела на обяд Свободно време за плаж(по желание) разходка с корабче до остров Marathonisi 

 Наблюдение на средиземноморските костенурки  Caretta Caretta  ,Част от залива Лаганас и плажът са определени за дял от националния морски парк, за да се предпазят мътещите костенурки. които плуват и живеят там. Изключително красив залив за плаж , почивка както и да поплувате в кристалнте води на Йонийско море. /Това пътуване ще  остави във вас незабравим спомен , минавайки през поредица от изумително изваяни бели скални арки потопени в изумрудените синьо зелени води. Вечеря

Участие във празничната Великденска литургия от 23.30 часа. в катедралният храм Агиос Диионисос Точно в полунощ след провъзгласяване на Христовото Възкресение градът празнува „Възкресение“ с каскада от фойерверки и радостни възгласи Христос Анести   „Христос възкръсна

нощувка на Закинтос 

4-ти ден  

Закуска. Свободен ден за плаж и релакс

(пожелание) туристическа обиколка на Закинтос   При възможност посещение на хълма над Занте, от тук ще можете да заснемете незабравима гледка към град Закинтос, ще посетим на Манастирът Anafonitria, след което ще продължим към Волимес, традиционно селище със старинни постройки, запазили в цялост островната атмосфера, тесни улички и нацъфтяли бугемвилии, от природо естесвения балкон, разположен в близост се открива гледка към емблематичния плаж Навагио с известния корабокруширал кораб. При възможност пътуване до селището Агиос Николаос, възможност за плаж на живописния залив с уютни кафенета и таверни. (пожелание) разходка с лодка до Сините пещери. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка. 

5-ти ден    Закуска. Отпътуване за континентална Гърция. Пристигане в София след 22:00ч. 

 Хотел “KLELIA BEACH” 4* –  ТОП ЦЕНА – 33%– 359лв.(ALL) /  вместо 539лв.

5 / 3 нощувки в хотел 4**** ALL inclusive Офертата е на човек и включва:  http://www.zanteklelia.com/ Транспорт с автобус и ферибот 3 нощувки в хотел 4**** в 2/ 3 стая

ALL inclusive (всичко включено) закуска ,обяд , вечеря , междинни хранения, чай, мляко, кафе, голям избор сандвичи, бургери, хамбургери , различни видове салати снаксове, сладки , безалкохолни напитки , алкохол местно производство

Ферибот автобусФериботни такси за Рио – АнтириоФериботни такси и билети Килини – Закинтос– КилиниЕкскурзоводско обслужване.   

Условия

 ВЕЛИКДЕН  на О-В ЗАКИНТОС – ГЪРЦИЯ

Автобусна Програма – 5 / 3нощувки

Дата на тръгване : 16.04.- 20.04.2014г.              

Предплаща се 15лв. сайта за групово пазаруване www.Kolektivni.bg С този ваучер ползвате ниската цена от 359 лв. за цялата екскурзия. 100лв.  се доплаща на място в агенция Натали Травел или по банков път , а останалите 259 лв. през месец април.

 ПЛАТИ СЕГА  100лв.

ДОПЛАТИ  ОСТАТЪКА ОТ 259лв. ПРЕЗ  АПРИЛ !

Хотел “KLELIA BEACH” 4*ТОП ЦЕНА – 33% 359лв. (ALL) /вместо 539лв.

Цената не включва:

Посещение на столицата Закинтос с екскурзоводска програма – 10евро (доплащане)

Великденски обяд и Празнична вечеря с жива музика и богато меню с печено агнешко на шиш барбекю ALL inclusive с алкохолни напитки БЕЗ ЛИМИТ– 25 евро (доплащане)

Допълнителни екскурзии – круизи (пожелание)

Застраховка

Доплащане за деца от 3 – 11год.-323лв.(настанени с двама възрастни) 

Екскурзията се провежда при група от 40 туриста.

След закупуване на ваучера, същия не може да бъде анулиранили използван повторно.

Настаняването по места в автобуса става според реда на записване.

Агенцията си запазва правото на промяна и последователностна програмата и ценово покачване на горива и др. по независещи причини.

Цената не включва:

Посещение на столицата Закинтос с екскурзоводска програма – 10евро (доплащане)

Великденски обяд и Празнична вечеря с живамузика и богато меню с печено агнешко на шиш барбекю ALL inclusive с алкохолни напитки БЕЗ ЛИМИТ– 25 евро (доплащане)

Допълнителни екскурзии – круизи (пожелание)

Застраховка

Доплащане за деца от 3 – 11год.-323лв.(настанени с двама възрастни) 

Екскурзията се провежда при група от 40 туриста.

След закупуване на ваучера, същия не може да бъде анулиранили използван повторно.

Настаняването по места в автобуса става според реда на записване.

Агенцията си запазва правото на промяна и последователностна програмата и ценово покачване на горива и др. по независещи причини. 

След закупуването на ваучера, същият не може да бъде анулиран или използван повторно!

  *Офертата е със статут „Ранни Резервации” анулации не се допускат и клиента губи на 100% внесената сума до момента.

Настаняването по места в автобуса става според реда на записване.

ТА„ Натали Травел „ гр. София. 

02 / 824 11 38 / 0877 177 881 / 0896 599 779.

Удостоверение за туроператор и туристически агент с регистрационен №: РК-01-7099

Застрахователна полица №000629065/00 „INTER AMERICAN“

Намаление може да ползвате само със закупен  ваучер от сайта на www.Kolektivni.bg

Виж всички условия на www.Kolektivni.bg

След приключване на офертата имате възможност до 3 дни да платите вашите заявени ваучери. 

kolektivni.bg казва:

Остров Закинтос: красота и пак красота

Огледално чисти води, бели скали, дълги плажове с бял пясък, зелени хълмове, смайващи пещери и арки…. Това е остров Закинтос (Zakynthos) -третият по големина от Йонийските острови. Известен още като Занте, той е един от най-пищните и красиви гръцки острови. Неслучайно венецианците го наричали „Цветето на Изтока“. Освен с красотата си, островът впечатлява и сперфектните си плажове и доста динамичния нощен живот.

Главният град и пристанище на острова също носи името Закинтос. През 1953 г. земетресение разрушава много от сградите и църквите вграда и той губи голяма част от вековната си венецианска архитектура. За щастие са запазени малките улички, широкият централен площад и старинни постройки, сред които и останки от венециански дворец.

Най-известен е плажът Навагио, който впечатлява с белите си вулканични пясъци, къпещи се в тюркоазено сините морски води. На плажа се намират и останки на кораб, претърпял корабокрушение. Друг популярен плаж е Лаганас, където всяка година хиляди костенурки Карета идват, за да снесат яйцата си. Интересен факт е, че тези костенурки са застрашен от изчезване вид. На един от западните брегове на Закинтос пък се намират прочутите сини пещери, които смайват още на пръв поглед.  

от HighViewArt