HP Spectre X2, обединяващ лаптоп и таблет в едно, вече се предлага в магазина на Laptop.bg

0
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Поредното ново и изкусително предложение в онлайн магазина на Laptop.bg се казва HP Spectre 13-h210en x2. След като бе официално анонсиран през есента на 2013 година, сета вече устройството стъпи и на българския пазар. То лесно може да се трансформира от таблет в лаптоп и обратно, благодарение на докинг клавиатурата, свързващата се стабилно, чрез здрава магнитна панта. Говорейки за клавиатурата пък, то тя носи към модела допълнителен живот на батерията, слот за SD карта, както и допълнителни USB 3.0 и HDMI портове.

Комбинацията от елегантен тънък дизайн и висок клас технически характеристики правят HP Spectre X2 особено атрактивен за потребителите. На разположение е 13.3-инчов сензорен дисплей с Full HD резолюция и двуядрен Intel Core i5-4202Y процесор от Haswell поколението, който работи с тактова честота до 2.00 GHz. Заедно с него пък идва и Intel HD Graphics 4200 видеокарта със споделена памет. Оперативната памет е с капацитет от 8 GB, а насреща е и SSD с капацитет от 128 GB. По данни на производителя, общото тегло на устройстовто е 1.99 килограма, като половината се заема от таблета. За софтуерните възможности се грижи Windows 8.1 операционната система.

Пълните технически характеристики, както и възможност за закупуване на HP Spectre X2, ще откриете в онлайн магазина на Laptop.bg:
http://laptop.bg/laptops-hp-Spectre_X2