Самосъзнание.com

2
Добави коментар

Нашите енергийни тела (аури) са невероятни и интелигентни! Знаете ли, че вашата аура ви предпазва от повечето ниско-вибрационни енергии, с които влизате в контакт? Мислете за вашата аура като за енергична кожа, защитаваща вашите деликатни вътрешности (чакри) от увреждане и атака. Когато вашата аура е силна, тя действа като бариера и ниско вибриращата енергия, привързаностите и тъмните същества са просто отблъскани далеч от вас.

Има много неща, които могат да отслабят вашата аура и да позволят нежелани енергии. Добрата новина е, че повечето от тези неща могат да бъдат предотвратени и / или поправими. Помислете за вашата аура като за една крушка. Когато димера се обърне надолу вашата аура е слаба и уязвима. Липса на сън, болест / операция, изпозлването на наркотици и алкохол са някои от причините за слаба аура. Други причини са отклоненията в Коренната Чакра, негативното мислене и даването на повече, отколкото получавате.

Има много начини за укрепване на вашата аура, запазването на вашия димер в обърната посока нагоре!

Първият е да сте наясно с това, което поставяте в тялото си. Високо вибриращите храни и напитки помагат да поддържате вашата аура силна. Това означава живи храни и чиста вода. Ако не сте сигурни за нещо, подръжте го в ръцете си и се запитайте, добре ли е това за моята аура? Вие ще почувствате отговора в сърцето си.

Заболяванията и хирургията отслабва вашата аура. Важно е да имате сесия с енергиен лечител след дълго боледуване или операция, за да поправи всяка вреда в енергийното тяло.

Многото сън е добре за вашето енергийно тяло, точно както физическото ви тяло, то се нуждае от време, за да се поправи и регенерира.

Наркотиците и алкохола намалят вашите вибрации, обръщайки вашия ключ за димиране надолу. В моя опит, наркомани, особено на Мет, Кокаин и Хероин имат много слаби аури и са податливи към прикачване на тъмни същества.

Наличието на силна Коренна Чакра е важно за здравето на аурата. Ние черпим енергия от Земята чрез нашите Коренни Чакри. Тази енергия подсилва нашите физически и енергийни тела. Ежедневното заземяване е важно, за да се запази тази енергия силна. Един прост начин за заземяване е да стоите боси на пода (или на земята отвън) и да визуализирате червени корени на дърво, растящи от дъната на краката ви и изпращайки ги дълбоко в Земята, закотвяйки ги като дърво за Земята. След като изпратите вашите корени надоло, изтеглете нагоре енергия от земята във вашата Коренна Чакра. Почувствайте тази енергия как се издига чрез енергийното ви тяло и напуска вашата Коронна Чакра. Тази практика свързва отново Коренната ви Чакра всеки път, когато правите това, осигурявайки силна връзка.

Отрицателното мислене понижава вашите вибрации и привлича нещата, за които сте загрижени. Поддържайте благодарност, записвайте 10 неща, за които сте благодарни всеки ден. Това ще се превърне в навик за положително мислене.

Изключително важно е да балансирате даването и получаването в живота си. Бъдете сигурни, че позволявате също толкова време, внимание и подкрепа към вас, колкото и давате. Ако просто се дава и дава или отнеме и отнема, енергийното тяло е извън равновесие, отслабвайки вашата аура.

Силата на аурата варира през цялото време и лесно се коригира. Затворете очи и си задайте въпроса: „Колко ярка е моята крушка?“ Визуализирайте и решете ако трябва да се завърти вашия димер. Лесни начини да дадете на своята аура тласък са: вземете баня с морска сол, слушайте любимата си оптимистична песен, медитирайте, дръжте парче от Селенит, смейте се, пийте вода, излезте навън, направете списък с благодарности, говорете с приятел, получете масаж или лечебна енергийна сесия.

Благословения!

Кристи

Източник