Продажба и сервиз на климатици Мидеа,Chigo,Fujitsu General,Toyotomi

1
Добави коментар
stedy.hit.bg
stedy.hit.bg

Ние предлагаме продажба и сервиз на климатици.

Виж още

28.01.2014г

10.02.2014г. Sep

20 Oct
Ut enim ad minim veniam nostrud

гр.София, ул.Иван Димитров Куклата, бл.53 Партер

GSM:0882 528 970
[email protected]

 

Климатика, достъпен лукс.

Климатика е устройство, което е монтирано вече в почти всеки дом, та и във всяко помещение, а за бизнеса това е отдавна затворен въпрос – „без климатик не се работи в офиса”.

Климатици за отопление.

В по-малките градове и сеа, където единствената алтернатива на климатика или отоплението на ток е отоплението на твърдо гориво, мястото на климатика е незаменимо. При почти едни и същи разходи за отопление през зимните месеци с климатик е без никакви допълнителни дейности, докато при печките или локално парно на твърдо гориво далеч не е така, хамалогияте е огромна, а ефекта един и същ.

А в големоте градове, да се прибереш у дома и там да е не достатъчно топло в един студен зимен ден, само защото някой съсед е решил да си ремонтира точно сега апартамента и е източил системата и съответно спрял парното или защото друг е преценил вместо теб каква е максималната мощност, която е необходима на сградата за де е евтино отопленаието на всички живущи (т.е. не достатъчно топло, но пък по-ефтино), е абсурдно. И въобще за да се отделиш от общото и да уредиш топлината в жилището си да е според товите възможности и желание, а не според „Топлофикация”, съседите и т.н. единственият интелигентен избор е съвременият климатик, с възможност за настройка на температура, на часове работа/неработа, и още много други.

Климатици за охлаждане.

Където и да се намира човек, той иска да му е конфортно и удобно. Температурните разлики са онези, които най-често разстройват усещането за конфорт и жизненост у човека, което налага климатика за охлаждане, като необходимост от първо ниво на човешките потребности в съвременното общество. Всички сме виждали уморени и апатични служители плувнали в пот в различни офиси и сме нямали желание да сме на тяхно място или пък да ни обслужват те. И от друга страна една прохладна и свежа атмосфера, на весели и работоспособни хора, които има желание да са там където са и да свършат това, за което са там. Ето на такива места и ние желаем да бъдем обслужвани, което прави климатика, част от търговската стратегия на съвремнната фирма.

Е до тук поразъждавахме върху необходимостта от климатика, а сега да кажем и няколко думи за неговата достъпност:

Както на всеки един електроннен уред, така и тук цените спадат почти ежедневно, което се дължи на първо място на мястото им на производство (предимно Китай и Тайвант, дори и на най-скъпите марки). Част от достъпността е и факта, че вече на все повече места се предлага климатична техника, т.е. не е необходимо да поръчате и да чакате за монтаж с месеци, напротив абсолютно допустимо е днес да поръчате и днес да получите. И в заключение но не на последно място разбира се огромният избор, който се предлага на пазара и който ни прави потребители, задоволили всички те си потребности, които сме осъзнали и потърсили да задоволи един климатик. Такива характеристики са: Инверторност,