Спечелете 10 бр. Samsung Galaxy S III mini/La Fleur, Samsung Galaxy Tab 3 или уикенд за двама

1
Добави коментар
pgp

Участник в конкурса може да бъде всеки,  който „харесва“ страницата на VIVACOM във Facebook, или е последовател на страницата на VIVACOM в Twitter. Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

Играта се разиграва на два етапа.

Първи етап (от 29 януари до 23:59 ч. на 7 февруари 2014 г.):

Всеки ден на страниците на VIVACOM във Facebook и Twitter се качва снимка от някое романтично място в България. Желаещите да участват в играта трябва да познаят кое е мястото и да напишат името му в пост под снимката (За Facebook) или като коментар (в Twitter).

В последния ден, на 7 февруари, потребителите качват свои снимки на романтични места в България, като отговор към публикуван от VIVACOM пост, свързан с играта.

Постовете/коментарите трябва да съдържат хаштага на играта – #VIVAGame.

Един участник има право само на едно участие на ден.

Отговори се приемат до 23:59 ч. на същия ден, в който е публикувана снимката, която трябва да се познае.

Втори етап (от 8 февруари до 23:59 ч. на 13 февруари 2014 г.):

На страниците на VIVACOM във Facebook и Twitter се публикува колаж от 10-те снимки, публикувани по време на предходните дни от играта. Всеки желаещ, независимо дали е участвал в първи етап на играта, може да гласува за мястото, което смята за най-романтично, с пост под снимката (за Facebook) или коментар (в Twitter).

Постовете/коментарите трябва да съдържат хаштага #VIVAGame.

Един участник има право да гласува само веднъж.

Отговори се приемат до 23:59 ч. на 13 февруари 2014 г.

Награди

10 бр. Samsung Galaxy S III mini/La Fleur 1 бр. Samsung Galaxy Tab 3 7’ 1 уикенд за двама

Всеки ден в периода от 30 януари до 8 февруари (включително) 2014 г.,  се дава като награда  Samsung Galaxy S III mini (ако печелившият е мъж), или Samsung Galaxy La Fleur (ако печелившият е жена), общо 10 на брой, съгласно правилата в т.6.

Голямата награда е уикенд за двама на мястото, което бъде избрано за „най-романтично в България“, и таблет Samsung Galaxy Tab 3 7’. Тя се тегли на 14 февруари 2014 г., съгласно правилата в т.6.

Всеки ден в периода от 30 януари до 8 февруари (включително) 2014 г. от участниците, изпълнили условията в т. 3 и т. 4.1. от настоящите „Правила и условия“ по отношение на снимката, публикувана в предходния ден, с автоматизиран софтуер, на случаен принцип, се тегли един печеливш, който получава Samsung Galaxy S III mini/La Fleur.

На 14 февруари, с автоматизиран софтуер, на случаен принцип, се тегли голямата награда (уикенд за двама и таблет Samsung Galaxy Tab 3 7’) измежду участниците, които са изпълнили условията в т.3 и т.4.2. от настоящите „Правила и условия“. Имената на победителите се публикуват всеки ден до 14:00 ч. във Facebook и Twitter.

Краен срок за участие: 13 Февруари 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.