Пистолети за боядисване

1
122
Добави коментар
pepimili
pepimili

Разгледайте нашите предложения за качествени пистолети за боядисване на въздух, внос от GAV – Италия.

Предлагаме модели с горно или долно казанче, без казанче и тип аерограф. А също така професионални пистолети за боядисване HVLP с нисък разход на боя и висок дебит. В тази категория предлагаме и пистолети за боядисване с допълнителна регулация на въздуха. Дюзите са с диаметър 0.5, 0.7, 1.00, 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.00 мм. Професионалната серия е с работно налягане 3 бара.

Видове пистолети за боядисване

Системата за боядисване HVLP е с метални дюзи 1.5 мм, 3.00 и има многобройни приложения в домашни условия. Дюза 3.00 е подходяща за боядисване с латекс. Пистолет за боядисване тип аерограф намира приложение при боядисване на малки детайли. Предлагаме допълнителни дюзи за всички видове наши пистолети. Останалите са с работно налягане от 6 до 8 бара. Дюзите за тях са с размери 1.2, 1.8, 2.00, 2.2, 2,5 мм.

Поддържаме постоянно резервни части на склад. Резервни чашки, комплект за почистване и смазване, филтри за боя, поставки за пистолети, О пръстени и уплътнения. Освен това можете да разгледате в нашия онлайн магазин за пневматика предпазните маски при боядисване и комплектите със защитни очила, маска и наушници. Наличности на склад за всички модели бояджийски пистолети. Гаранция 24 месеца.

GAV е италианска компания с над 40 години опит в производството на аксесоари за сгъстен въздух. Отличава се с високо технологично ниво и непрекъснати иновации. Регистрирана е в системата за управление на качеството ISO. Бояджийски пистолети на GAV са добре познати и предпочитани от професионалистите. Евростил 2003 е официален представител на GAV Италия.