Френска Лига 1 и Първа Бундеслига | Prognozi365.com – Футболни Прогнози

32
Добави коментар
stoian32
stoian32

ПСЖ – Бордо
Франция
Час – 21:30
Прогноза – Х
Коефициент – 6.00
Сигурност – 3/10
Ще потърсим нова грешна стъпка на ПСЖ. В последните си два мача ПСЖ не успяха да победят. В последния кръг за първенство направиха равенство 1:1 с Гингам, а в среща за Купата на Франция паднаха от Монпелие с 1:2 като домакини. Не мислим, че гостите могат да стигнат до победата като гости на ПСЖ, но отборът им е достатъчно добър, за да се пребори за един Х. 4 от последните 7 мача между ПСЖ и Бордо завършиха без победител. Бордо не се представят никак зле в първенството, като са на само 3 точки от 4-тото място, даващо право на участие в Европа. Прогноза Х.

Брауншвайг – Борусия Дортмунд

Германия
Час – 22:00
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Борусия се представят много зле в първенството в последните кръгове и е време да отлепят от лошата серия, а едва ли има по- удобен съперник за това в Германия от последния в класирането Брауншвайг, който е спечелил 12 точки в 18-те си мача. След 4 поредни мача без победа очакваме най- сетне Жълто-черните да бият и то с повече от един гол разлика.

Фейенорд – Витес
Холандия
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.88
Сигурност – 4/10
Най- интересният мач от 21-ия кръг на холандското първенство е сложен петък. В него се изправят отборите на Фейенорд и Витес, които са на съответно 4-то и 2-ро място в класирането. Гостите изглежда засега са най- сериозният конкурент на Аякс за титлата. Домакините пък направиха грешна стъпка в миналия кръг, когато отстъпиха на Адо Ден Хааг. Гостите са много силни в последно време, но все пак домакините имат предимство в директните двубои и заради това се презастраховаме с опцията Равенство няма залог.

Хелмонд – Екселсиор
Холандия 2-ра дивизия
Час – 21:00
Прогноза – Над 3.5 гола
Коефициент – 2.00
Сигурност – 7/10
Всички знаем колко много голове се вкарват във втората дивизия на Холандия, а като имаме предвид и това, че домакините са отборът, в чиито мачове са се вкарали най- много голове в това първенство, залогът ни изглежда още по- логичен. В 4 от последните 5 мача между двата тима са се отбелязвали над 4 гола. Прогноза Над 3.5 гола.

TV програма
21:30  Брауншвайг – Дортмунд → Eurosport 2
21:30  ПСЖ – Бордо → bTV Action
22:00  Гранада – Селта Виго → F+