Залози на Премиър лийг: Манчестър Сити – Челси

18
Добави коментар
zalozi.bg
zalozi.bg

Този сблъсък изправя един срещу друг двата може би най- силни състава, които някога сме виждали в историята на Висшата лига, но фактът, че Манчестър Сити ще играят пред собствена публика в дербито в понеделник вечерта ги поставя в ролята на фаворити в тази среща на високо равнище.

Както всички знаят, само Байерн Мюнхен успя да си тръгне от ст. Етихад с нещо различно от загуба във всички турнири през този сезон. Статистиката в домашните игра на Сити е наистина впечатляваща – 11 победи от 11 мача и зашеметяващите 42 допуснати гола.

Разбира се, това ще бъде най- трудният домакински мач за Мануел Пелегрини и футболистите му и ще трябва да се справят без услугите на техния голмайстор Серхио Агуеро, но в огневата мощ на отбора от Манчестър има достатъчно качество, за да се компенсира липсата на Агуеро.

С оглед на факта, че Челси направиха през този сезон равенства с Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Арсенал този сезон, като два пъти момчетата на Жозе Моуриньо не успяха да вкарат гол, нищо чудно да видим от лондонския тим стила на игра, който видяхме от Уест Хям в мача им именно срещу Челси – както Жозе Моуриньо сам го определи – футбол от 19 век, който никак не е чужд за отборите, водени от Специалния.

Само че едва ли футболът от 19 век ще се окаже достатъчно силен, за да се противопостави на отборът от бъдещето – Манчестър Сити. Коефициентът за победа на Сити в букмейкърската къща bet365 е 1.85 и ви съветваме да се доверите на футболистите на Мануел Пелегрини.