Галена: Живее ми се, купонясва ми се! видяна 5705 коментари 13

12
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Фолкпевицата Галена демонстрира висш пилотаж в пиенето на шотове.

Това се случи на култово нейно участие в петък вечерта в столичната дискотека „Ревю“. Изпълнителката на „Завиждайте“ с лекота обръщаше малките коктейли директно на сцената, без дори да използва ръцете си.

Галена постави в шах и мат дори и най-умелите пиячи, като захапваше шотовете с уста и изпиваше на екс алкохолните напитки. Фолкпевицата не се свенеше да пие директно на сцената и провокираше въображението на мъжката част от аудиторията.

„Живее ми се, купонясва ми се много и мисля да го направя точно тази вечер. Очаквам всички да се включите, за да си направим голямо шоу“, редеше Галена, която цяла нощ не се спря на едно място.

Четете още: Галена пусна рокли за абитуриентки (снимки)

Тя пееше на сцената, обикаляше по масите и танцуваше със случайни мъже. Купонът придоби други измерения, когато чалгарката затанцува пред перкусионист и цялата беше засипана с цунами от салфетки. Тя дори не се посвени да флиртува с младеж от бара и закачливо му посвещаваше текстове от песните си. Гостите в заведението отбелязаха, че в купонясването и представянето на клубни участия Галена отдавна е задминала приятелката си и колежка Преслава. Двете в момента са в яростна битка за наградите на телевизия „Планета“, които ще бъдат раздадени на пищна церемония в края на месеца.

Галена е рекордьорка по номинации – цели 11, но Преслава е най-голямата фаворитка да прибере статуетката за певица на годината, припомнят от „България Днес“.

Наблюдателни фенове на изпълнителките пък забелязаха, че Галена подобно на Преслава ударно сваля от теглото си. Изпълнителката от Смядово се появи на участието си с къса рокля, която разкриваше перфектна фигура. Отслабването е запазена марка на Преслава, която свали толкова много килограми, че дори се появиха информации, че е болна. Тя категорично отрече, като заяви, че новата й визия се дължи единствено на здравословния начин на живот.

Четете още: Преслава: Галена никога няма да е първа!