XENUM IN & OUT CLEANER – Добавка за прочистване на дизелов DPF филтър | XENUM АВТО МАСЛА – моторни и трансмисионни масла,…

4
Добави коментар
daaliev
daaliev

Професионален продукт от ново поколение за почистване на филтъра за твърди частици (DPF) и турбо при дизелови двигатели.

Добавка от най-нов клас на техническата химия, разработен специално за разрешаване на проблема със „забиването“ на турбокомпресорите с променлива геометрия и задръстването на DPF/FAP филтрите.

Сложната формула на In&Out Cleaner извършва комплексно почистване в реално време, по напълно  безопасен начин и без значение от модела на дизеловия двигател.

Тази технология не изисква извършването на каквито и да било ръчни технически операции, демонтажи, разглобяване и т.н.

Препаратът е формулиран като добавка към горивото и ефектът му настъпва по време на движение на автомобила (при съблюдаване указанията за употреба).

Комплексното действие на In&Out Cleaner включва прочистване на:

Лопатките с променлива геометрия в горещата част на турбокомпресорите (независимо дали автомобилът е с филтър за твърди частици или не).
DPF/FAP филтри.
Горивна система, помпи и дюзи.

Резултатът е възстановена мощност и динамика на двигателя при всякакви режими,  като разходите по това са в пъти по-малки в сравнение с почистването чрез обичайните  ръчни технически операции.

Гаранцията за този резултат е подплатена и с многобройните положителни отзиви от потребителите на пазара.