Превю: Седмица на модата в Ню Йорк, есен 2014 (част 3) » Моден свят

15
Добави коментар
svetla58
svetla58

Страхотните дефилета показани на Седмицата на модата в Ню Йорк продължават, а ние ви представяме още от най-артистичните и изискани колекции на големите модни брандове.

Marc by Marc Jacobs

След като напусна Louis Vuitton, Джейкъбс заяви, че ще се фокусира върху развитието на собствения си бранд и ето че прекрасните свежи идеи на дизайнера ни очароват с пълна сила.

Изключително младежка, кокетна и атрактивна е модната линия Marc by Marc Jacobs. Първото нещо, което прави впечатление са фантастичните шалове под формата на голяма пандела! Направо се влюбихме в тях! Виждаме много ефектни облекла и аксесоари в шотландско каре и графично райе, но сериозно място в колекцията заемат и спортните елементи.

Michael Kors

За сезон есен-зима 2014-2015 година американският дизайнер предлага непретенциозна, практична и стилна визия. Той усъвършенства обикновенoто ежедневно облекло, придавайки шик на пуловери и дънкови поли, комбинирайки ги с елегантни палта и шалове от дългокосместа кожа, стилни чанти с ресни. Цветната палитра е монохромна и мека. Корс си служи с бяло, черно, бежово, кафяво и цяла гама нюанси на сивото.

Oscar de la Renta

Оскар де ла Рента е един от дизайнерите, които умеят да изграждат образ на съвременна принцеса. Той е безупречен както в предлагането на бизнес визия за еманципираната жена, така и при приказните вечерни рокли, с които създава царствена осанка на нежния пол. Цветна и черна дантела, много бродерии, мрежести тъкани, ретро принтове на точки и флорални мотиви придават абсолютно усещане за женственост.

Marchesa

От модна къща Marchesa винаги можем да очакваме рокли достойни за червения килим и най-изисканите партита. Впечатляващите творения на марката превръщат всяка дама в звезда под светлината на прожекторите. Бляскави тъкани в пруско синьо и горчица придават особен чар на вечерните тоалети. Много фина дантела, бродерии, обемни поли от пера или тюл и кожени аксесоари внасят пищно усещане.

Vera Wang

Vera Wang ни поднася истинска готическа приказка. Манекенките преминаха по подиума облечени в тъмни одежди с драматично звучене, с които ни приличаха на красиви нощни пеперуди.

Въпреки черната палитра, която е водеща, ефирните полупрозрачни тъкани придават магическо звучене на тоалетите. Дизайнерката е заложила на фина дантела, напомняща паяжина, много шифон, тюл, тафта и кадифе. Каре и флорални мотиви се прокрадват, за да разчупят мрака…

Автор: Делица Цонева

Превю: Седмица на модата в Ню Йорк, есен 2014 (част 2)

Превю: Седмица на модата в Ню Йорк, есен 2014