Крисия или Симона – коя ще победи в шоуто на Слави?

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Крисия или Симона – коя ще победи в шоуто на Слави?

Крисия или Симона – коя ще победи в шоуто на Слави? 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Крисия или Симона? Финалът на конкурса е тази вечер

Крисия или Симона? Този въпрос си задават масово потребители в мрежата. Малките таланти от „Шоуто на Слави“ започнаха като обикновени участнички в конкурс за партньорка на забавния господин Андреев, а се превърнаха в истински звезди. Двете чаровници станаха любимки на публиката и ще си оспорват първото място тази вечер. Почти сигурно е, че малките таланти ще останат в предаването, независимо от това, коя ще спечели, но зрителите вече се обзалагат коя ще е победителката.

Крисия или Симона – коя ще победи?

Независимо дали Крисия или Симона ще победят на финала, двете си остават приятелки. Талантливите деца се сприятелиха по време на предаването и са си изключително близки. И независимо коя от двете ще спечели първото място, двете вече спечелиха любовта на цяла България. Феновете им в социалната мрежа, обаче водят оспорвани дискусии, коя заслужава първото място.

Почитателите на Крисия Тодорова активно агитират в нейна подкрепа, а в листата на феновете й са звезди като Алисия, Ники Михайлов, Рафи и още куп други.

Малките таланти на Слави спечелиха сърцата на цяла България

Феновете на Симона Иванова също са многобройни и са категорични, че именно тя заслужава да стане партньорка на господин Андреев. Сред почитателите й са и членове на екипа на Слави, които откровено си признават, че малката чаровница ги е омагьосала с гласа си, още с първата си поява на сцената.

И двете момичета са изключително талантливи, но според регламента на състезанието победителката може да бъде само една. Крисия или Симона ще спечели? Вие как мислите? Дайте своето мнение в коментарите!

Клюки.вс препоръчва и: