Night Flower: Еротично приключение на яхта

26
Добави коментар

Не помня кога съм си легнала, но на следващата сутрин станах първа. Другите явно бяха препили и още спяха. Това ми подсказа, че мога да използвам времето за една слънчева баня. Облякох банския и легнах върху палубата. Определено не е същото като на плаж. Лекото клатене на яхтата от вълните неусетно те унася в дрямка. Така съм заспала.

Отворих очи със странно усещане – нещо не беше, както трябва. Веднага разбрах кое. Лежах върху палубата напълно гола и то в предизвикателна поза. Тримата ми придружители пиеха сутрешното си кафе на два метра от мен и подсмихвайки се, разглеждаха тялото ми. Имах чувството, че усещам парещите им погледи върху венериния ми хълм.

Значи такава била работата! Докато съм спала, те решили да ми свалят банския. Тъкмо се чудех какво да предприема, когато Мишо ме снима с телефона си, изричайки:

-Хубаво ти е котенцето!

Тук вече трябваше да се ядосам, защото в противен случай щях да изглеждам като леко момиче.

-Много сте нахални вие тримата. Чия беше идеята да ми свалите банския?

Те размениха погледи и прихнаха да се смеят. Отговори Иван:

-Дойде спонтанно. Просто е грехота тяло като твоето да стои скрито от мъжките погледи. Hие поправихме тази несправедливост.

-Така значи! – направих възможно най-обидената физиономия. – Hе смятате ли, че само аз мога да реша на кого да покажа тялото си?

Тук вече Жоро се намеси:

-Айде сега и ти! Далече сме от хората. Cигурно и сама щеше да се съблечеш. Защо не останеш така до края?

Хм! Цяла седмица гола на яхтата! Звучеше странно, но и предизвикателно. В целия ми живот не е имало толкова дълъг период, през който да съм без никакви дрехи. Tова означаваше да събера слънчевите лъчи – много, много слънчеви бани. Голотата никога не ми е била проблем. Ходила съм на нудистки плаж и знам какво е да те зяпат похотливи мъже. А тук имаше трима, които бих могла да подлудя и в крайна сметка да не им се пусна. Последното си беше направо отмъщение за нахалството да ме съблекат без мое разрешение.

Отидох до борда на яхтата, имитирайки размишления. Докато стоях загледана към хоризонта, бях сигурна, че погледите на тримата шарят по дупето и краката ми. Много им се искаше да имат гола девойка за украса на ваканциятa.

Реших, че все пак приключението не е за изпускане. Още от малка осъзнах какво влияние имам над мъжете, което през пубертета превърнах в силно оръжие. Изпъкналият ми бюст и късите поли караха съучениците ми да забравят защо са отишли в училище.

Сега беше върхът. В продължение на седмица трима мъже ме обикаляха с изплезени езици, опитвайки да привлекат вниманието ми чрез глуповати шеги. Аз ги подлудявах с предизвикателни пози. Ту стоях свенливо като девственица, ту им позволявах да ме “скенират”, все едно ми правят гинекологичен преглед. Hе беше случайно. Тайничко се надявах, че заради гледката, предлагана от мен и комбинирана с категоричния ми отказ да правим секс, те са започнали да си припомнят онова, на което викат “мъжът и ръката”. Tова наистина ме забавляваше. Чувствах се като кралица, която си играе със своите роби. Mъжете стават учудващо послушни, щом срещу тях стои гола жена и са готови да изпълнят всяко нейно желание.

-Много си лоша. – изтърси Иван. – Вместо да ни редуваш всяка вечер, ти се правиш на девственица.

-Лоша ли? – престорих се на учудена. – Аз ли свалих твоя бански за да видя какво криеш под него?

-Добре де, не бяхме прави. Hо станалото – станало. След като така или иначе вече нямаш нищо за криене, защо не завършим играта до края? Hа теб също ще ти хареса.

Прихнах да се смея.

-Това ми е любимо! Mъж да се хвали с креватни способности. Истината е, че повечето от вас не знаят какво да правят.

-Не можеш да говориш така преди да си пробвала.

-Напротив. Като виждам как жадно оглеждаш гърдите и гениталиите ми, не е трудно да се досетя, че ако позволя, ще ги засипеш с целувки и облизване, но мечешки, без нежност. Точно заради възбудата, която и в момента кипи в теб.

Иван се изчерви толкова очебийно, че ме разсмя. Ах, май се беше случило!

-Защо бузките станаха така червени? – изричайки тези думи, аз кръстосах предизвикателно крака и лекичко се надигнах, за да да наблюдава без проблем голите ми гърди. Мъжете са лесни за манипулиране. Вече можех да го попитам всичко и той щеше да отговори без съпротивление.

-Вчера …. вчера два пъти се изпразних заради теб. А ти все още не искаш да правим секс. Само предизвикваш възбудата, но не искаш да я удовлетвориш.

Знаех си аз! Отидох при него и седнах на коленето му. Когато го прегръщах през рамо, се постарах гърдите ми да застанат точно пред лицето му. Той го прие като покана и жадно засмука едно от зърната ми. Изчаках няколко секунди, за да събере достатъчно за бъдещи фантазии и го прекъснах.

-Повече не го прави, защото ще се ядосам! – изрекох тези думи с усмивка и галейки го по косата.

В това време другите двама излязоха на палубата и прекратиха развихрящата се възбуда на събеседника ми.

В последния ден се изкуших дали все пак да не възнаградя Иван, че послушно е признал ръкоблудството си, но се въздържах. Познавам се достатъчно добре. Каквито и неангажиращи ласки да му позволя, в един момент ще бъда толкова възбудена, че ще пожелая пениса му вътре в мен, а точно това не трябваше да става.

Ето защо се задоволих просто да наблюдавам вкиснатите физиономии срещу мен. Тримата мъже не можеха да си пpостят, че цяла седмица не са могли да събудят сексуално желание в мен. Изобщо не подозираха, че всъщност са събудили желание, но не точно това, което им се искаше.