Green Tea Exotic | Elizabeth Arden парфюм за жени

1
Добави коментар
cosmeticsmall
cosmeticsmall

Green Tea Exotic | Elizabeth Arden парфюм за жени

Приятният аромат Elizabeth Arden Green Tea Exotic въздейства като освежаваща напитка. Зеленият чай е известен със свето положително въздейтсвие. Той съдържа антиоксидант и и витамини и има положително въздействи евърху човешкия организъм – успокоява ума и тялото и зарежда с енергия. Серията Green Tea на Елизабет Арден отдава почит на това вълшебно растение, с благоприятен ефект. Парфюмите Elizabeth Arden Green Tea се отличават с хармонична композиция и активират всички сетива.

Elizabeth Arden Green Tea Exotic е подходящ предимно за топлите летни месеци. Той осигурява на всички жени, сочно, сладко освежаване, което извира от девствения природен рай. Припомня цветните аромати от Коста Рика, красивите пеперуди, слънцето, лазурното море и безгрижето. Уханието е комбинация между цитрусови плодове и мента. Вкусът на зелен чай е съпроводен от аромата цветя – орхидея, жасмин, лилия и хибискус. Основата представлява съчетание от махагоново дърво и мускус.

С Elizabeth Arden Green Tea Exotic можете да се отървете от грижите и да се насладите на спокойствието, ще увеличите енергията си и ще се радвате максимално на живота.

Върхови нотки: чай, мента, бергамот, лимон

Сърце: орхидея, жасмин, чай, лоза, крем

База: дърво, мускус, махагон, нарцис

Производител: Elizabeth Arden

На пазара от: 2009г.

Вносител: „Нипрас“ ЕООД