Шампионската лига 1/8-финали – Галатасарай срещу Челси и Шалке 04 срещу Реал Мадрид

29
Добави коментар
zalozi.bg
zalozi.bg

Шампионската лига 1/8-финали – Галатасарай срещу Челси и Шалке 04 срещу Реал Мадрид

Галатасарай – Челси
Начало – 21:45 по Ring.bg на 26 февруари 2014
Коефициенти – 3.75 3.50 1.95
Галатасарай приема Челси на митичния Тюрк Телеком в среща от осминафиналната фаза на Шампионската лига. На стадиона на домакините наистина става доста горещо в големите мачове, а това е един наистина такъв. Само преди няколко дни турският тим надви на същия стадион Бешикташ в голямото турско дерби. На същия стадион победиха и Ювентус в решаващата среща от групите, когато само победа щеше да класира Галата за осминафиналите и те я постигнаха. Домакините може да се каже, че се намират в много добра форма, като не са губили в последните си 8 мача. В местното първенство домакините успяха да застигнат водача Фенербахче и вече са на само 3 точки от тях, а преди известно време разликата беше много по- голяма.
За Челси не може да се каже, че са в същата добра форма. Наистина в последния кръг победиха Евертън у дома с гол в последната минута, но в последните си две гостувания не успяха да победят. Първо напрвиха равен с УБА, а след това паднаха  от Манчестър Сити. Затова и очакваме в много тежкото гостуване в Турция да не успеят да победят. Галатасарай са много силни пред собствена публика и много рядко губят там. Бихме ви препоръчали да заложите на двоен шанс 1Х, като коефициентът за това в бет365 е 1.85.

Шалке 04 – Реал Мадрид
Начало – 21:45 по bTV Action
Коефициенти – 7.00 4.50 1.44
Реал Мадрид са в страхотна форма и това ясно си личи от последните им срещи. В последните си пет мача те неизменно печелят и то с много убедителни резултати. Всичките тези пет победи станаха с поне два гола разлика. Това даде шанс на Белия балет да застане начело на класирането в Испания за първи път от година и половина. Шалке от своя страна загубиха 2 точки в последния кръг срещу Майнц и в момента се намират на 4-то място в немското първенство. Много тежко ще бъде на немския тим в домакинството си на испанската машина. Очакваме гостите да победят в този мач. Ако сте по- смели, че дори и да не сте, можете спокойно да поставите и залог за победа на госта с хендикап.