L’Amour 2014 – Нова колекция булчински рокли от Ателие Ивоар

1
Добави коментар
AtelierIvoire
AtelierIvoire

Тази година Atelier Ivoire посрещна деня на влюбените и своя първи рожден ден с нова колекция булчински рокли – L’Amour 2014.

Вдъхновени от последните модни тенденции в областта на сватбената индустрия, представяме 20 нови модела рокли, които отново са издържани в двете ни основни модни линии – Bridal и Couture. И тази година, сме заложили на безкомпромисен избор на висококачествени материи, комбинирани с  ръчна изработка на детайлите.  Американски сатен, коприна, сатениран шифон,  френска дантела, съчетани с дискретни мъниста и класическата елегантност на перлите,  подчертават неподправения стил на всеки модел.

 В новата ни колеция можете да видите голямо разнообразие от силуети, подходящи за всеки тип фигура – пищни принцеси, елегантни русалки, впечатляващи модели в А линия, които могат да бъдат комбинирани, както с предлаганите от нас аксесоари, така и с болера с различна дължина.  Всяка една рокля може да бъде изработена в съответствие с индивидуалните ви размери и във всички нюанси на белия цвят, в зависимост от предпочитанията ви – диамантено бяло, приглушено бяло, off white, светъла и по-тъмна слонова кост, както и във всеки друг цвят ако искате да заложите на по-екстравагантно решение.

Освен това, за първи път на българския пазар Atelier Ivoire предлага  възможност за комбиниране на различни елементи  на дамското сватбено облекло в една визия – колекцията ни “Mix&Match”, която ще представим съвсем скоро в тематична фотосесия.  Така ще можете да съчетаете елегантна малка бяла рокля, подходяща за подписването с богата пола от тюл или сатен, която ще я превърне във впечатляваща принцеса по време на официалната церемония по бракосъчетаването. А ако добавите и болеро с откачащи се презрамки ще имате 3 различни модела рокли, комбинирани в 1, достатъчно е само да развихрим заедно въображението си.

И тази година, не изневеряваме на стила си като отново оставаме изключително гъвкави в сроковете за изработка и оптималното съотношение между цена и качество. Стандартният срок за изработка е до 45 календарни дни като всички модели могат да бъдат поръчани, както от булки на територията на цялата страна, така и от чужбина.

Atelier Ivoire,

За булките и роклите avec L’Amour.