Михаела Филева и Вензи сменят музиката с танци в Dancing Stars » Събития

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

И двамата пеят, и двамата са на сцена – всеки със своя индивидуален стил. Те са опасно близки, защото са най-успешните млади изпълнители на музикалната сцена в България. Сега двамата ще ги свързва още нещо – танците. Вензи и Михаела Филева ще излязат на танцовата арена на Dancing Stars на 11 март, предолоявайки своя общ страх от … поддръжките.

„Трагедия” – така определи Михаела Филева своите умения в стандартните и латино танци, а най-много иска да се пробва в румбата. Единствено има опит в кънтемпорари стила в ученическите си години. Сега преодолява страха си от стандартните танци заедно с професионалния танцьор Светльо.

„Много ми помага, надъхва ме и ще мачкаме наред, много ще се постарая”, сподели Михаела. Певицата на годината има дори контузия от танци като малка – сцепила си главата при поддръжка. „Сега е смешно, но иначе никак не беше”, допълни тя.

Страх от поддръжки има и Вензи, който пък ще бъде отговорен за своята чаровна партньорка Ралица. „Никога нищо не съм танцувал, не се чувствам уверен на дансинга” – заключи той. Въпреки че като музикант има много добре развито чувство за ритъм, Dancing Stars е огромно състезание с него самия. Вензи призна, че вече е минал трета тренировка – „все-още се спъвам, забравям, да не говорим за стойката – имам още да работя”. С Ралица дори са пробвали и поддръжка и призна, че трябва да носи отговорността за нея в сложните фигури.

Дали двамата ще преодолеят своя страх и ще бъдат уверени на танцувалната сцена, така, както на музикалната, ще видим от 11 март по Нова. А кой още ще се изправи срещу тях, ще разберем скоро.