Прически.бг. Най-модерните и актуални прически.

1
Добави коментар
pricheski.bg
pricheski.bg

март 25, 2015, Няма коментари

Прическата за абитуриентският бал е едно от най-важните неща, които трябва да изберем, преди партито. За тези, които са с къса къса, задачата е малко по-сложна. Но дали наистина е така?! Сигурна съм, че има подходяща фризура за всяка млада … повече»

февруари 18, 2015, Няма коментари

Здравейте, абитуриентки! Това е вашата година, вашето време да заблестите с уникални тоалети, грим и прическа. За последното, ще се опитам да ви помогна със следващите снимки. Сигурна съм, че ще добавите нещо от себе си, за да превърнете прическата … повече»

януари 2, 2015, Няма коментари

Януари месец е не само началото на Новата Година, а и месецът, в който се празнуват най-много именни дни. Няма да ги изброявам всички, защото със сигурност ще пропусна някой. Но ви предлагам три бързи парти прически, с които да … повече»

ноември 30, 2014, Няма коментари

Кога ако не сега да блеснете с изящна прическа. Коледното парти или Новогодишната вечер са идеалното време за официални прически. А дългата коса дава възможност за истински произведения на изкуството. Оставете фризьорите да сътворят чудеса! Ето и няколко вдъхновения: Снимки: … повече»

ноември 5, 2014, 1 коментар

Средната дължина е най-предпочитана сред жените. Нито е твърде дълга и трудна за поддържане. Нито е твърде къса, за да отнеме от женствеността ви. Затова ви предлагам няколко официални прически за средно дълга коса. Снимки: fancyhairstyle.com повече»