Директория за статии – OneBG

23
Добави коментар
daaliev
daaliev

Лесен за монтаж на най-различни бензинови и дизелови автомобили с помощта на оригинални елементи. Със SPRINT BOOSTER забавянето, причинено от електронната газ, напълно отпада, и ускорението на автомобила драстично се подобрява. Командата за ускоряване директно се предава към електронния блок. Елиминира се 1-2 секундното забавяне при подаване на внезапна газ.

Монтажът му е изключително лесен. Скоро монтирах SPRINT BOOSTER на VW Passat 3BG 2001 година. Не ми се наложи да разглобявям дори педала за газта. Ако трябва да бъда честен монтажът продължи около 10 секунди. Наведох се и видях, че има достъп до буксата на педала. Разкачих я и поставих SPRINT BOOSTER – а. това е всичко. След това се насладих на удоволствието.

В момента представител на SPRINT BOOSTER за България са PIT STOP TUNING. Продуктът може да се закупи от техният online магазин www.pitstopshop.eu.

1. Ето малко информация на английски език и диаграма на теста. 2. Начин на монтиране. Специално тук е показан монтажа за BMW, при който се налага да се смъкне педала на газта.