Жени Калканджиева избра новите Мис и Мистър Монтана :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Габриела Петрова и Георги Димитров са Мис и Мистър Монтана за 2014 година, съобщиха от модна агенция X Model Group – организатор на конкурса.
Габриела е на 20 години, от Монтана, висока е 168 см., зодия Лъв. Изучава „Публична администрация“ в Стопанската академия в Свищов. Георги е на 19 години, висок е 186 см., зодия Близнаци и е бивш футболист от ФК „Монтана 1921“. В момента е студент в столичния Лесотехническия университет. За него това е първа изява на модния подиум. Габрела пък е трета подгласничка на миналогодишните конкурси „Мис Монтана“ и „Мис Северозапад“. Титлите им бяха връчени от миналогодишните победители Симона Евгениева и Георги Петров.
Церемонията по определянето на новите Мис и Мистър се проведе в парк-хотел „Житомир“, а сред специалните гости бяха кметът на града Златко Живков и певицата Дебора. Председател на журито беше очарователната Жени Калканджиева – президент на модна агенция „Визаж“ и организатор на конкурса “Мис България”. Традиционно водеща на събитието беше Валерия Цимбал, която отново допринесе за прекрасното настроение на жури, участници и публика.
В конкурса участваха 14 момичета и момчета, на възраст от 15 до 20 години. За подгласнички на Габриела бяха избрани 20-годишната Ина Воденичарска и Полин Николаева (19 г.). Подгласници на Мистър Монтана станаха братята Самуил Йошков (16 г.) и Давид Йошков (19 г.), съответно на второ и трето място.
X Model Group традиционно отличи двама от участниците за Лица на модната агенция за текущата година. За 2014-та това са 15-годишната Валерия Васкевич и 20-годишния Божидар Ангелов. „Монтана инфо“ пък определи Габриела Петрова за Топ Лице на годината.

04-03-2014 г. 14:58 ч. | прочетено: 1204, коментари: 1 |