Трето Honda Motorshow & Testdrive изложение в София

13
Добави коментар
conev
conev

Бултрако, официален вносител на Honda за България, кани всички фенове на японската марка на третото Honda Motorshow & Testdrive изложение. Събитието ще се проведе в зала 5 на Интер Експо Център, София от 7 до 9 март 2014 година между 10 и 19 часа.

Тази година мотото на Honda Motorshow & Testdrive е „Да бъдем с отговорно поведение на пътя – не само шофьорите, а всички участници в движението – от децата до възрастните“. В тази връзка, Бултрако подема мащабна инициатива в цялата страна, свързана с пътната безопасност и културата на движението по пътищата.

На изложението Honda Motorshow & Testdrive ще бъде представен новия Honda Civic Tourer, както и всъдеходът CR-V с нов дизелов двигател. Разбира се, останалата гама на японската марка също ще е на разположение, с възможност за провеждане на тест драйв.

За любителите на мотоциклети Honda, от Бултрако ще представят цели 5 премиерни за България модели. Това са NC 750 S, NC 750 X, CB 500 F, CB 500 X и MSX 125.

Заповядайте на третото Honda Motorshow & Testdrive изложение в зала 5 на Интер Експо Център, София от 7 до 9 март между 10 и 19 часа.

Related