ВИК услуги и водопроводни услуги от майстор водопроводчик – Мр. ВИК.

3
Добави коментар
mrvik
mrvik

ВИК услуги и водопроводни услуги от майстор водопроводчик – Мр. ВИК.
Абревиатурата ВИК означава (Водоснабдяване и канализация). MRVIK е специализиран във ВИК услугите. Авариен телефон: 0876 066 106. Ние предлагаме високо професионално обслужване от опитен и квалифициран майстор водопроводчик, който ще ви гарантира качествено изпълнение на Вашето ВИК. MRVIK извършва своите ВИК услуги в рамките на град София. Ние притежаваме дългогодишен опит в прокарване на водопровод и канализация, подмяна на тръби за парно, подмяна на канал и водопровод, смяна на кранове преди и след водомера, подмяна и монтаж на радиатори, подмяна на стари стоманени тръби с полипропиленови тръби. Предлагаме смяна на ВИК щрангове, отпушване на канал, подмяна на лира в баня и всички видове ВИК услуги и водопроводни услуги в София. При ВИК авария и повреда в Рамките на град София ние сме готови да реагираме по всяко време. Ние държим на прозрачност в нашите взаимоотношения за това след оглед ще ви бъде направена точна оферта за цената на ВИК материалите и труда положен от нас.
 
Мр. ВИК. Твоят домашен ВИК майстор.
Приемете приятелството, приемете и професионализма ни що се отнася до ВиК инсталация. Ние сме специалист-водопроводчици. Приемете ни като личен водопроводчик, който е на ваше разположение 24/7. Приятел, който ще Ви помогне в най-тежката ситуация. Професионалист, който ще намери ефикасно решение за вашите ВИК нужди. Проектиране и изграждане, поддръжка и ремонт, монтаж и инсталация на всичко за вашата баня.

 

Защо да изберете Мр. ВИК. за своя майстор водопроводчик.
Мр. ВИК. държи преди всичко на отношението към клиента. Ние обичаме работата си и се отнасяме към своите задължения отговорно. Всеки нов клиент за нас е важен и предлагането на качествена изработка е приоритет. Мр. ВИК държи и на бързото изпълнение. Добрия водопроводчик върши своята работа не просто качествено, но и бързо, така че да облекчи клиента времево с цялата тежест по ВиК ремонта.

 

ВиК услуги от Мр.ВиК
Нашите ВиК услуги включват следните монтажни дейности :
1. Монтаж на тоалетна, моноблок, стенно казанче, вградено казанче с вградена конструкция, както и ремонт и монтаж на всички видове писоари. Изброените монтажи имат сходни елементи (компоненти) :
1.1. Допълващ механизъм (поплавък) с два вида захранване – с долно пълнене или със странично пълнене. От своя страна те биват с механична сглобка или с вакумно подаване на тягата.При всички тези механизми се наблюдават следните проблеми :
– спукване на мембраната на входа на пълненето или честото запушване на филтъра.
1.2. Механизми за отделяне на водата от казанчето (арматура). При тях слабото място е уплътнението в долният им край, което изиграва ключова роля при самото отделяне и задържане на водата в казанчето.
2. Монтаж на всички видове смесители (батерии)
2.1. Седящи – това са тези батирии, които са позиционирани върху дадена мивка, била тя санитарна или алпака. Най – често те са с един патрон, който смесва водата с помощта на гъвкави връзки.
2.2. Стоящи – това са батерии, които се монтират на стената на мивка, вана или в душ кабина. Те мога да бъдат с един или с два патрона за смесване на водата. Разликата при тях се наблюдава и в начина им на монтиране, който и с помощта на ексцентрични нипели. И двата вида смесители могат да бъдат монтирани на биде.Ние от Мр. ВиК извършваме и монтаж на всички видове аксесоари за баня, огледала, шкафове за мокри помещения и т.н.
2.3. Важно част от ВиК услугите е отвеждането на мръсната вода към канала.Това става с помощта на твърда връзка, която се състои от тръби и фитинги, снадени по между си чрез гумени О пръстени или гелни уплътнения. С цел предотвратяване връщането неприятната миризма се монтира и сифон (отцедник).В някои от случаите може да се употреби и мека връзка, но тя не трябва да е по-малка от ф 40, поради склоността си към запушване.
3. Мр. ВиК предлага доставка и монтаж/демонтаж на всички видове бойлери :
– вертикални;
– хоризонтални;
– проточни под налягане с монтаж над мивката;
– проточни под налягане с монтаж на мивка с 15 л., 30 л. и т.н.
Важно при закрепването на бойлер, било то към стена или към таван, е да бъдат използвани точните за случая крепежни елементи – дюбел и винт (кука или шпилка) не по малко от 12 мм ширина. Монтажът на предпазен вентил на входа (студенета вода) е абсолютно задължителен. Неговото предназначение е да отделя излишното нагнетено налягане във водосъдържателя на бойлера. Препоръчителни са и спирателни кранове на входящата (студена) вода и (изходящата) топла вода.

 

Водопроводчик извършва ВиК ремонти

Мр. ВиК разполага с майстор водопроводчик, който ще извърши вашите ВиК ремонти с нужното внимание и професионализъм. Предлагаме своите ВиК услуги, както в апартаменти и къщи, така и в бизнес сгради, промишлени помещения и офиси.
 

ВиК ремонт на щрангове

Мр. ВиК Ви предлага бърз и качествен ремонт и подмяна на вертикални и хоризонтални ВиК щрангове. При този вид ремонт трябва да се вземе под внимание факта, че старите поцинковани тръби се пукат най-вече в хоризонталната плоча и между два апартамента. Това е така, защото там тръбите имат пряк контакт с цимента и други материали, които са причина за гниенето им. Именно за това е важно вертикалните тръби да се сменят от водомерен възел до водомерен възел на горния или долния апартамент.Вертикалният щранг включва тръба за студена вода, тръба за топла вода и рециркулационна тръба, която има монтирана циркулационна помпа в абонатната на всеки вход. Целта е постоянна циркулация на битовата топла вода. Много често при самия ремонт или смяна не се налага да се правят големи отвори и разкъртване, а само в малък участък около старите тръби. По този начин се постига по-лесно изваждане, когато се отрежат в горната или долната част.
 

Нуждаете се от майстор спешно? Спешни телефони: 0876 066 106 Ако имате въпроси относно нашите услуги или нужда от специализирана помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Нашите партньори. Ние им вярваме, доверете им се и Вие!