Кръгова тренировка за жени | СИЛЕН

1
Добави коментар
silenbg
silenbg

Здравейте, уважаеми читателки на блога! Времето започна съвсем да се запролетява и реших да ви съставя една тренировка, която не изисква никаква екипировка и може да се изпълнява у дома или навън. 

Целите са стягане на мускулите и стимулиране на метаболизма(което да доведе до изгаряне на повече калории). Затова съм избрал и следните параметри – кръгов подход, за да се държи пулсът малко по-висок през цялото време; брой повторения 10-12; многоставни упражнения.

Ето какво точно съм ви приготвил. Упражненията, които ще  видите в клипчето, се изпълняват едно след друго без почивка, като всяко се прави в серия по 10-12 повторения. Това е един кръг. Начинаещите могат да започнат с 3 рунда, като целта е да се правят по 4-5-6. Почивката между кръгчетата е 2-3 минути. Идеята ми е наистина да вдигнем обема на работата, за сметка на почивките(при умерена интензивност, разбира се).

След тази по-силова част, която ще изгори част от мускулния гликоген, следва втора, кардио част. Въпрос на личен избор е какво ще предпочетете – но в случая не залагайте на високоинтензивно интервално кардио, а на нещо по-монотонно – тичане, скачане на въже в леко темпо, отскоци. Можете да опитате това мое предложение. 

Това е от мен за днес! Надявам се тренировката да ви е харесала и очаквам мненията ви в социалните мрежи. А ако ви харесва работата ми и искате индивидуална програма – вижте условията за това в раздел „Услуги“ най-горе.

Поздрави и успех!