Reer – Комплект Грижа за Детето 7701 – купи сега на добра цена от Bebe-best.com

2
Добави коментар
bebebest
bebebest

Reer – Комплект Грижа за Детето 7701

Немската фирма Reer основана през 1923 година и оттогава предлага само най-доброто на пазара. От 1962 година фирмата е насочена към бебешкия пазар запазвайки качеството на продуктите, с които е станала известна. Фирмата е отговорна за много от широко разпространените и иновативните технологии в сферата – от първият нагревател на шишета до първият бебефон и много други.

Комплектът на Reer включва всичко необходимо за ежедневната грижа на Вашето дете.

Характеристики: – ножичка със закръглени върхове – нокторезачка – гребен – четка за коса – четка за зъби – 4 бр. пилички за нокти за еднократна употреба – удобен несесер

 

Доставките се извършват чрез куриерска фирма Спиди или доофис на Еконт. Срока на доставката е от 1 до 5 дни в зависимост от артикула инаселеното място. Цената за доставка е 5 лв. за страната и 3 лв. за София, сизключение на артикули с реално или обемно тегло над 30 кг. (легла. гардероби,градински кътове и др.). За тях цената се уточнява за всяка поръчка, взависимост от срока, населеното място и др. В случаите, когато клиента предпочита друга куриерска компания, доставката е по тарифите на избраната от клиента куриерска фирма.