Даутцен Кроус влезе в ролята на гръцка богиня » Моден печат

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ние останахме изключително впечатлени от тази фотосесия, затова се надяваме изисканата естетика във нея да се хареса и на вас. Божествена е най-точното определение за прелестната Даутцен Кроус, която се превъплъщава именно в ролята на красива гръцка богиня.

Кадрите са от мартенския брой на турското издание на Vogue, което излиза на пазара с две корици. Датската чаровница застана пред обектива на фотографа Cuneyt Akeroglu, които е запечатал нейната изящна осанка в поредица от невероятно стилни снимки.

Всичко в тази фотосесия внушава съвършенство, какъвто е бил и идеалът в гръцката култура. Визията на топмодела умело е подбрана от стилистката Konca Aykan. Даутцен носи разкошни графични рокли с уникална кройка, туники и сандали напомнящи за Древна Елада. Бижутата са масивни и метални, а прическата е плитка прибрана в кок.

Кроус позира сред скулптури на коне, гръцки вази, торсове и архитектурни колони от епохата, създаващи допълнителна атмосфера. Всички кадри звучат монументално и деликатно, а осанката на красавицата допълва блестящо концепцията на тази фотосесия.

Автор: Делица Цонева