Визия на деня за секси мамчета – Скарлет Йохансон видяна 3418 коментари 5

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Бременността прави Скарлет толкова свежа и очарователна, че всеки път щом видим нейни снимки от светско събитие, изпадаме в тих възторг.

Забелязали ли сте, че дори и да не харесвате особено много някоя звезда, в мига в който започне да й личи коремчето, някак се умилявате? Такъв именно е случаят ни със Скарлет Йохансон.

И едно философско заключение – днес са малко нещата, които могат да ни трогнат в положителен смисъл и едно от тях е новият живот, който зарежда света с надежда и красота.

И така, да се върнем на стила на актрисата, демонстриран по време на премиерата на филма „Капитан Америка: Зимният войник“, провела се вчера (17 март) в Париж.

 

Скарлет Йохансон, която от известно време живее във Франция заедно с любимия си Ромен Дориак, стъпи на червения килим в елегантен червен костюм, под който се подава широк черен топ от сатен, скриващ порасналото й коремче.

Четете още: Стилна, бременна и красива – Скарлет Йохансон

Четете още: Дали бременността ще повлияе на стила на Скарлет?

29-годишната Скарлет е съчетала тоалета си със сребристи обувки с отворени пръсти и клъч с илюстрирана отворена уста (фънки завършек!).

Косата й е прибрана в елегантен кок, а гримът привлича вниманието с наситено лилавите сенки върху очите й.

Харесва ли ви визията на Скарлет и бихте ли последвали примера й по време на бременността си?