Градински център „Компас-Флора“ » Озеленяване Бургас.

7
Добави коментар

Ландшафтно проектиране

Ландшафтното проектиране често се нарича живата форма на изкуството. Както всяка форма на изкуството, проектирането на градината е субективно.
Ключа към вашата красивата градина се крие в оптималното разполагане на декоративната растителност – в нея трябва да има преди всичко пространство, уют и елегантност.
Съчетаването на различни видове растенията по форма и багри, предават красота на градината през всички сезони на годината.

Прочети повече
Озеленяване

Озеленяване – изпълнение на ландшафтни проекти. Почистване, насипване на хумус – механизирано и ръчно , подравняване на терени, фрезоване на подравнени терени. Засаждане на райграс, декоративна растителност, полагане на тревен чим, изграждане на тревни плочопътеки, алпинеуми и др.
Озеленяване на паркове, хотели, къщи, дворове и градини.

Прочети повее
Поддръжка

Не оставяйте Вашата градина на майката природа – запазете красотата и чрез професионална поддръжка, за да се постигне единство в идеята на проектанта и ползвателя на градината. Всеки елемент от нея има нужда от грижи:
» тревният килим – необходимо е да се полива редовно, да се коси, да се вертикутира, да се тори, да се третира с препарати.
» дървестно-храстовата растителност – оформяне короните на дърветата, подрязване на живи плетове, оформяне на храсти в масиви, третиране с препарати за растителна защита.