Съветите на Джесика Симпсън за намаляване на теглото » ПОТАЙНОСТИ

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Джесика Симпсън наддаде сериозно тегло по време на първата си бременност, а след това на килограмите й се отрази и износването на второто дете. Този проблем съществува при много майки, затова звездата споделя своите съвети към жените, които искат да върнат старата си фигура.

Да бъдеш постоянно активен без да ходиш на фитнес е лесно и постижимо правило, към което блондинката се придържа винаги и това е една от нейните тайни. Тя разказва, че се стреми да върви пеш всеки ден.  „Опитвам се да вървя поне 5-6 км на ден и това ме кара да се чувствам добре“, споделя Симпсън.

Звездата признава, че още по време на бременността е важно да бъдеш активен, дори да хапваш повече. Тя разказва, че е спазвала този начин на живот по време на втората си бременност. Сега играта с децата й помага да влезе във форма, заради постоянното движение.

Тя е на мнение, че винаги когато можем, трябва да пропускаме асансьора и да вървим пеша, ако това е възможно. Така ежедневните задължения, ще помагат на метаболизма ни да работи по-добре.

За загубата на тегло на Джесика Симпсън сериозна роля играят и тренировките. Тя спортува по строга програма 4 дни в седмицата в продължение на 45 минути. Неин личен треньор е Харли Пастернак, който помага на много звезди да поддържат фигурата си. Той е изготвил на Джесика балансирана програма съчетаваща силова тренировка и кардио упражнения.

По отношение на храната Джесика се придържа към правилото за обилната закуска. Тя залага на овесени ядки, но на обед си позволява и сандвичи. Вечерята е предимно от зеленчуци и печено месо.

редактор: Делица Цонева