„Следвай ме“ – една приказна история с продължение и без край…(ГАЛЕРИЯ от СНИМКИ)

3
Добави коментар
boqn_georgiev
boqn_georgiev

Има два типа хора – тези, които следват мечтите си, и тези, които се оставят по течението. Руският фотограф Мурад Осман и неговата очарователна половинка Натали Захарова определено са от първия тип личности и затова влюбената двойка не спира да обикаля по света, а скоро се надяваме, че ще качат в Мрежата и снимки от България

Когато човек се срещне с приятел пътешественик, тогава разбира за истинската стойност на живота, след като същият го поведе на приказна разходка през местата, събитията и неочакваните преживелици, с които се е сблъскал. Пред събеседника се разкрива една палитра от емоции, които желае с цялата си същност да изпита и именно тук възниква въпросът: Какво го е спирало, за да го стори? Често пъти след този въпрос ще изникнат един куп с оправдания, но истината е, че понякога на човек му е предостатъчна само една раница, както приятелката на Posokite.com Лора Василева го доказва ТУК, за да може след това разказвачът на вълнуващите истории да бъде той самият.

Стане ли дума за истински пътешественици, трябва отново да споменем двойката Мурад Осман и Натали Захарова. Мнозина са девойките, които къде благородно, къде не чак толкова, завиждат на красавицата и биха искали една такава ръчица да я снима навсякъде по света, като изключим космената покривка, предполагаме, но така фотографиите определено контрастират и ослепителната Натали изпъква още повече с прелестите си.

Двойката има над 530 000 последователи в Instagram, където всички с ококорени очи, с отворени сърца и пълни души наблюдават с възхищение тяхната поредица „Следвай ме“ около света, която симпатягите правят и карат всички останали да съпреживеят пътуването заедно с тях.

Ето тук> може да се насладите на още приказни снимки от  руския фотограф Мурад Осман и неговата приятелка Натали Захарова, които от Posokite.com Ви споделихме преди време.

Алхамбра, Гранада

Брик Лейн, Лондон

Ез, Франция

Кристалният дворец в Мадрид

Бали

Египет

Бенидорм, Испания

„Таймс Скуеър“, Ню Йорк

ФК Анжи Махачкала, Махачкала, Русия

Сюлейман джамия, Истанбул

Истанбул, Турция

Хотел Du Cap-Eden-Roc, Франция

Арт инсталация на Леандро Ерлих, източен Лондон

Монако

Корида в Испания

Барселона

Дом Мила, Барселона

На върха на планината

Ледена пързалка в Сентръл парк, Ню Йорк

На покрива на хотел Praktik в Мадрид

Маями Бийч

„Следвай ме“ – една приказна история с продължение и без край…(ГАЛЕРИЯ от СНИМКИ) 5.00/5 (100.00%) 1 vote