Летните ботуши в дамската мода 2014 : Jabse.Ink : Напиши твоята историяЛетните ботуши в дамската мода 2014 : Jabse.InK

13
Добави коментар
melangestore
melangestore

Водещите специалисти в модните области са категорични, че дамските летни ботуши ще са сред най-предпочитаните дамски обувки за пролетта, лятото и есента на 2014! Дори са завзели световните изложения, като присъстват и в нашите вериги от магазини.

До скоро да видиш мадама в страната ни обута по с ботуши беше доста смешничко, но днес вече всяка пета девойка ги носи. Защо ли – защото са хит! Болшинството от дамите се притесняваха да не спарват краката им, но касае ли се за мода, притесненията тотално изчезват.

Дори ще ви посъветваме какво моделче да си изберете, за да сияете в модно излъчване през сезона на летните страсти. Според вашата възраст и телосложение, можете да направите избора си прекрасен.

Ако сте нисички мацки във възрастов диапазон до петдесетте и не сте от закръглените жени – ще подхождат моделите с токчета, като не е от значение с каква височина ще са те, но все пак се съобразете с това, че тънкото токче не е от удобните, но придава идеалният вид на женския крак. Ако сте дама в килограмов диапазон между 55 и 70, за вас препоръчителните летни ботуши са тези със средния ток, като се има предвид това, че той е и най-удобния. А, ако надвишавате килограмите над седемдесетте, то най-добрите дамски обувки на дупки с по-високата дължина, трябва да са на ниско ходило. Ниските подметки са препоръчителни също така и за ученичките и за тези момичета, които все още не са се научили да прохождат на токове.

Сега да обърнем внимание и на цветовете. Нюансите в дамските обувки и ботушите за лятото са най-вече в топлите гами. Черното малко се среща, а модни са бялото, синьото, бежовото, кораловото, както и тютюневите цветове, а също така и визона, който излезе скоро на мода. И, ако държите да грейнете, за да се отличите от останалите, можете да вкарате и червеното като нюанс.

След като вече знаете нещичко около дамската лятна мода в сферата на обувките, трябва да ви информираме, че това лято не ви задължава да правите комбинация едно към едно с дрехата, чантата или коланчето ви. Важното е добре да се напаснат цветовете, другото е без значение!