Николай Бареков: Хюсеин Хафъзов е заявил, че изискването на ЕС е ДПС и ГЕРБ да преминат в съюз срещу "България без цензура"

Николай Бареков: Хюсеин Хафъзов е заявил, че изискването на ЕС е ДПС и ГЕРБ да преминат в съюз срещу "България без цензура"

Депутатът на ДПС Хюсеин Хафъзов е заявил, че изискването на ЕС е ГЕРБ и ДПС да преминат в съюз срещу „България без цензура“. Той обясни, че информацията е от структури на неговата партия, съобщиха от пресцентъра на новата формация. Николай Бареков прогнозира, че партията ще получи доверието на избирателите и ще има 2-3 евродепутати в бъдещия Европейски парламент, което ще е достатъчно за искане на предсрочни избори.

“Нашите депутати ще напуснат парламента, включително и новоприсъединилите се, и на едни октомврийски избори ние ще имаме вече един много голям резултат. Хората, които не вярват, че ние ще оцелеем в битка срещу статуквото, ще са по-спокойни и ще гласуват за нас. 

Големият проблем, който аз срещам при избирателите е, че те ми казват: „Господин  Бареков, много ви харесваме, искаме човек като вас, млад лидер, успял в живота да поведе държавата, но се притесняваме, че няма да успеете, понеже няма да ви позволят партиите, които нападнахте. Давате ли...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност