Новият герой на League of Legends обърка Google ~ MMORPG news

2
Добави коментар

Braum, новият герой на League of Legends обърка тотално Google. Когато въведеш името му в търсачката, тя ти предлага отговори за Braun.

„Показаните резултати са за braun…“, настоява Google. Ти обаче си тъп и упорит, защото със сигурност знаеш името на новия герой и искаш да си намериш информация за него и щракваш върху: „Вместо това да се търси braum..“. Търсачка №1 в света обаче е по-упорита от теб: „Може би имахте предвид: braun …“

Същият ефект се получава и когато въведете името му на кирилица – Браум. Чичо Гугъл услужливо ти предлага направо отговори за Браун. Абе, не го щем този Браун, дайте си ни Браум. Както и да е, надяваме се, че скоро този проблем ще бъде отстранен.

В духа на шегата предлагаме на разработчиците на Google да поиграят League of Legends, за да научат героите, а и защо не да вземат да изобретят специализирана League of Legends търсачка.

А ако благодарение на Гугъл сте попаднали на този коментар, а искате наистина да научите нещо повече за Braum, the Heart of the Freljord, щракнете тук.