SEO оптимизация

5
Добави коментар
ivsivanov
ivsivanov

IVDESIGN студио е специализирано в SEO (Search Engine Optimization) и изработва напълно оптимизирани за търсачките сайтове. SEO оптимизацията е процес, чрез който Вашия уеб сайт постига по-добри позиции в резултатите на търсачки като Google, Yahoo, Bing и др. по определени ключови думи или фрази. За целта ние планираме предварително структурата на всеки възложен сайт, неговото съдържание и необходимите технологии, които трябва да бъдат използвани.

SEO оптимизацията на всеки сайт е уникална и зависи от много параметри, затова времето за достигане на първи позиции в Google и другите тръсачки е различно за различните сайтове.

Ние умеем да оптимизираме сайтове и то добре. Независимо от постоянната промяна на алгоритмите на търсачките за индексация на сайтовете, изработените от студио IVDESIGN сайтове, продължават да са на първи позиции с години. Изработвали сме различни типове сайтове в различни пазарни ниши и резултатите са били винаги отлични.

Всички сайтове, които изработваме и правим SEO оптимизация за тях, се позиционират на челна страница в Google, дори много от тях са на първи позиции по определени ключови думи и фрази без закупуване на линкове и утежняване бюджета на нашите клиенти.