Работа и доходи от къщи: Как да изкараме малко пари с надомна работа, седейки си в къщи?

1
Добави коментар
Didohotep
Didohotep

В България има всевъзможни форми за надомна работа, които покрай проточилите се и вече застъпващи се кризи, придобиват все по-голяма популярност, като става все по-ясно, че ще е трудно да се разчита на работодател и човек трябва сам да поеме цялата организация на дейността, работейки само за себе си, без посредник.

Оказва се, че днес на «топа на устата» са държавните служители, поради все по-нарастващия натиск за «реформи» (разбирай – съкращения), продиктувани от раздутите бюджетни разходи на правителствата и намаляващите приходи в националната хазна.

В тази връзка, не е никак излишно всеки един общински или държавен служител да се подсигури поне с един източник на допълнителен доход, който да му вдъхне известна сигурност и което е по-важното – убеденост, че даже ако бъде съкратен, ще може сам да си осигурява препитанието, а ако го прави достатъчно интелигентно – ще може даже да си осигури доходи по-високи от сегашната му заплата.

Днес няма да се задълбочаваме в контретни технологии, а ще направим един малък обзор на философията за осигуряване на подходящи, съвременни възможности за доходи (допълнителни или даже основни) от къщи. И веднага ще започна с даденостите, а те за всеки един служител са, че със сигурност има не лошо образование. По-късно днес ще публикувам някои идеи как с образованието си може да изкарате малко пари, именно седейки си в къщи, да речем зад клавиатурата на компютъра.