Очакваме Федерер в Монте Карло

15
Добави коментар
kormorana82
kormorana82

Роджър Федерер, който е носител на цели седемнадесет титли от Големия Шлем за последните няколко години допусна три загуби в Монте Карло на финала, като и трите мача бяха срещу Надал. От 2011 година насам, Роджър не е стъпвал в Монте Карло, но тази година швейцарецът е приел поканата и ще участва.

За последно Роджър успя да стигне тук едва до четвърти финалите, където изненадващо загуби от Юрген Мелцер. Тази година едва ли ще е слаба за Родж, и четвърт финала ще е най-малкото, до което ще се стреми да достигне. В същото от сайта на futbolniprognozi365.com прогнозират Федерер да стигне най-малко до полуфинала във Франция,където ще се играе откритото първенство по тенис. Далеч по благосклонни са специалистите за турнира Уимбълдън, където Роджър има най-големи шансове за спечелване на титлата.

Както казахме по-горе Роджи има цели три финала в Монте Карло, но късмета нито веднъж не бе на негова страна и остави всичко на Рафа. През тази година Федерер успя да си спечели само една титла, но тя бе изключително сладка – победа на финала в Дубай над Новак Джокович.

В същото време нашия топ тенисист Григор Димитров също ще присъства на състезанието в Монте Карло. Нашенеце ще се състезава с една от останалите звезди от големия тенис – Ферер, Вавринка, Надал, Гаске, Бердид или пък срещу Джокович.

Не пропускайте предстоящите турнири това лято, ще бъде особено интересно, особено ако имаме предвид участието на Григор Димитров, който по всяко едно време може да поднесе неприятна изненада на всеки един съперник, който го подцени!