Десет MMO игри за възрастни ~ MMORPG news

15
Добави коментар

Игри за възрастни. Често хората си представят, че MMO игрите, които са обозначени (18+) едва ли не крият някаква порнография. Както не веднъж сме отбелязвали, еротиката е навлязла в този род игри, но това е по-скоро маркетингов ход на разработчиците. За да продават добре играта си, персонажите в нея трябва да изглеждат добре. Не просто добре, а отлично, като това включва и секси, особено за женските герои.
Защо? Защото в процеса на игра, човек се олицетворява с героя си, който се превръща едва ли не в негов аватар. Жените играчи обикновено отделят поне час при създаването на героинята си, обръщайки внимание на всеки детайл от външността й. Почти всеки играч волно или неволно създава своя герой с такъв образ, какъвто му се иска самият той да изглежда в реалността. Именно поради това и сега новите игри толкова много залагат и на къстомизацията на героя още при създаването му. Има толкова много опции, включващи грим, татуировки, червила и какво ли още не. Между другото много често ще забележите, че зад женски персонажи играят мъже. Дали защото им е приятно да гледат героинята си в гръб или пък просто, за да ги подценява врага?
В последно време разработчиците използват еротиката, за да рекламират игрите си. Нагледен пример е последния рекламен трейлър на AION, озаглавен „My Life, My Choice, My Game“, които заложиха на живи хора, а не на анимация в клипа си.

По-долу ви представяме 10 MMO игри за възрастни.

Прочетете още:TOP 5 най-добри игри за възрастни (adult games)

10. Kabod Online. Играта предупреждава, че е предназначена за аудитория над 18-годишна възраст. Освен, че персонажите са секси, то в играта присъстват грабежи. Съответно грабителите получават и наказания, но престъпленията са част от играта.

9. Requiem: Rise of The Reaver

8. Age of Conan – поставена е в графата игра за възрастни заради насилието.

7. Vindictus – много екшън и секси персонажи.

6. AION – добре изглеждащи герои с възможност да си поиграете добре при къстомизацията на героя си. Освен това имате възможност да го обличате в стилни модни дрешки и бански, но и броните изглеждат красиви и секси за женските герои.

5. TERA – Всичко изброено по-горе, но и една от расите е била цензурирана за западния пазар, тъй като женските персонажи всъщност са представлявали деца, но твърде разголени.

4. Blade & Soul

3. BLESS – играта е едно дизайнерско чудо по отношение на света в нея. В тази игра може да гримирате героинята си детайлно.

2. Black Desert Online – още един хит на пазара на MMO игрите, предлагаща не само отлична графика, но и добре изглеждащи герои. Разработчиците също са дали много възможности за къстомизация на героя ви до най-дребни детайли. Самите персонажи са красиви, секси и привлекателни за игра.

1. Scarlet Blade. Тя е насочена изключително към мъжката аудитория. В нея героите са само от женски пол и са облечени повече от оскъдно. Някои дори я намират за твърде откровена, а дори и вулгарна.

                                                                                                        Начало