Titan T2-X № T2-X

1
Добави коментар

 

Titan T2-X е базовит модел на T1-X и T3-X , чрез него сте в състояние да изпълнявате над 100 стандартни упражнения , а също така този уред разполага и с 200 налични допълнителни компонента. T2-X може да бъде модернизирана до T1-X или T3-X благодарение на допълнителните пакети T2X-T1X и T2X-T3X. T2-X е създадена от същата висококласна стомана като T1-X и T3-X. Този уред е достатъчно гъвкав за да задоволи всички ваши предпочитания – разполага с голям брой допълнителни компоненти, може да бъде модернизиран до по висок клас T1-X или T3-X.

 

Стандартната характеристика на TITAN T2 включва една цяла домашна фитнес зала само в един уред – плъзгаща регулеруема фитнес пейка, патентована смит машина – хибрид, насрещно балансираща система и още множество аксесоари и стойка за тяхното съхранение.

 

Регулеруемата фитнес пейка може бързо да бъде настроена според упражнението което ще изпълнявате и вашите лични нужди. Единственото нещо което трябва да направите е да я приплъзнете чрез буране с крак и след това да я заключите. Тази регулеруема фитнес пейка може да бъде използвана за голяма част от упражнениоята които ще изпълнявате.

 

За да разширите гамата от упражнения за TITAN T2-X , можете да закупите допълните компоненти – компонентите могат да бъдат закупени заедно с устройството или по отделно, на по-късен етап.

 

*Олимпииските тежести, олимпииският лост и рак поставката не са включени в уреда!

 

*Този фитнес уред може да бъде използван само от един човек.

 

 

Дължина: 245 см

Ширина ( без приставката „А“ ) : 190 см

Ширина (с приставката „А“): 265см

Височина: 223 см

Тегло: 350 кг /стандартна версия на уреда /

Тегло: 400 кг /с всички приставки /

Минимална дължина на помещението: 300 см

Минимална ширина на помещението: 300 см

Минимална височина на помещението: 225 см

Цената на уреда е без транспорта.

 

 

За повече информация относно този фитнес уред можете да посетите неговата официална страница. Също така там ще намерите и голяма галерия със изображения и видео клипове  – като по този начин ще придобиете пълна представа за продукта.

 

TITAN T2-X – OFFICIAL PAGE

 

 

Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД.гр.Пловдив