Интернет магазин – detelina.bg: Детски бански с вграден UV фактор 80 за момичета и момчета

1
Добави коментар

Дата: 2014-05-08

Детски бански с голям UV фактор

Бебешката и детска кожа е все още много нежна и чувствителна, предстоят й години в които ще развие способностите си за защита от вредните UV лъчи.Излагането на пряко слънчево греене може да предизвика клетъчни промени в кожата на бебета и децата, което в по-късен етап от живота им е рисков фактор за развитие на рак на кожата, както и за подтискане на имунната им система.С всяка изминала година озоновия слой изтънява,   което увеличава ултравиолетовото натоварване.Защитата от UV лъчите става все по-важна за всички, и особено за бебета и децата.

Отговорността да защитим децата си е наша и всички ние ползваме слънцезащитна козметика (нека нейният фактор да не е по-малък от 15), а дали това е достатъчно?

Трябва да спазваме няколко основни правила:

Нанасяме слънцезащитната козметика около 20-30 минути преди излагане на слънце.Слънцезащитната козметика (трябва да е водоустойчива) се нанася по цялото тяло.След всяко мокрене и изсушаване с кърпа слънцезащитната козметика се нанася отново.Периодично (интервала зависи от фактора на козметиката която ползваме, от два до четири часа) слънцезащитната козметика се нанася отново.

С какво ни помага банският за детето с UV фактор 80?

Банският костюм ни спестява многократното мазане на зоните от тялото който покрива.Банските костюми на Playshoes с вградена защита от UV лъчение, фактор 80 са сертифицирани (UV Стандарт 801 (www.uvstandart801.com) и осигуряват защита в мокро и разтеглено състояние, което е особено важно, т.к. мокрите тъкани са проводник на UV лъчите. Спокойно може да оставим детето със същия бански който да си изсъхне по естествен начин.

                

                               

Разгледайте детските бански на Плейшус за момичета и момчета.

Детелина.БГ ООД