Говорещ на български апарат за измерване на кръвно налягане на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2014

1
Добави коментар

В днешни дни необходимостта да бъдем отговорни за собственото ни здраве става все по-голяма. Забързаният ежедневен ритъм поставя под въпрос здравословния начин на живот. За да можем да се придържаме в неговите рамки, на помощ идва апарат за измерване на кръвно налягане, особено подходящ за възрастни и хора с нарушено зрение – умната машинка съобщава сама резултатите на български език.

Апаратът Medisana MTC  гарантира прецизно измерване с диагносична функция и немско качество. Той ще бъде представен по веме на международната специализирана изложба за хуманна и дентална медицина БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, която ще се проведе от 21 до 23 май 2014 г.

Напълно автоматизиран, говорещ на български език, апаратът за измерване на кръвно налягане е многократно сертифициран. Има индикатор за аритмия, сигнализира за опасно високи нива на налягането и разполага с един от най-големите дисплеи на българския пазар. 30 секунди след измерването на показателите пациентът чува резултата – нещо изключително полезно за хора с проблемно зрение. Ценно предимство е, че апаратът работи с адаптер и има 3-годишна гаранция.

Това е само един от оригиналните и полезни експонати, които ще бъдат представени на международната изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Нови технологични решения, материали и оборудване за професионалистите можете да откриете в Интер Експо Център – София. На международния форум ще бъдат представени повече от 120 нови и оригинални продукта и решения за медицинската практика от близо 30 държави.

Изложбата е отворена за посетители от 21 до 23 май 2014 г., от 9:30 до 18:00 часа.

Повече информация за изложбата можете да откриете и в социалните мрежи Facebook, Google+ и LinkedIn.